Αντωνίου: «Κάναμε κακό ξεκίνημα και δεν εφαρμόσαμε το πλάνο μας»

Gazzetta team
Αντωνίου: «Κάναμε κακό ξεκίνημα και δεν εφαρμόσαμε το πλάνο μας»

bet365

Καθοριστικό για την έκβαση του παιχνιδιού θεώρησε ο Σωτήρης Αντωνίου το γρήγορο προβάδισμα του ΠΑΟΚ, με τον προπονητή της Λαμίας να ξεκαθαρίζει ότι η αλλαγή του Βελλίδη στο ημίχρονο δεν ήταν αναγκαστική.

Κάθε πλάνο της Λαμίας πήγε στα σκουπίδια μετά το 1-0 μόλις στο 2ο λεπτό κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο Σωτήρης Αντωνίου.

Ο τεχνικός των Λαμιωτών παραδέχθηκε ότι το κακό ξεκίνημα δεν επέτρεψε στην ομάδα του να κυνηγήσει κάτι καλύτερο και έστρεψε την προσοχή σου στο προσεχές ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Παράλληλα, σε ερώτηση που του έγινε για την αλλαγή του Μάρκου Βελλίδη στο 45’, δεν ανέφερε το οτιδήποτε για τραυματισμό, βάζοντας τον νεαρό Παναγιώτη Κατσίκα για να πάρει χρόνο συμμετοχής, ειδικά μετά το πολύ κακό πρώτο μέρος του βασικού Έλληνα κίπερ, ο οποίος έφερε ευθύνη στα δύο πρώτα τέρματα του «Δικεφάλου του Βορρά».

Αναλυτικά, ο Σωτήρης Αντωνίου δήλωσε:

«Μπράβο στον ΠΑΟΚ, για την καθαρή και δίκαια νίκη που πήρε σήμερα. Ό,τι σχέδιο κι αν έχεις ετοιμάσει, όταν βρίσκεσαι τόσο νωρίς πίσω στο σκορ, δεν μπορείς να το εφαρμόσεις. Είχαμε ένα κακό ξεκίνημα στο παιχνίδι. Δεχθήκαμε και το τρίτο γκολ και παίζοντας σε μία γεμάτη Τούμπα, ήταν δύσκολο να επιδιώξουμε κάτι καλύτερο.

Προσπαθήσαμε να μην ξεφύγει το σκορ και να κρατήσουμε περισσότερο την μπάλα εμείς. Δεν μπορούν να γίνουν πολλά σχόλια για το ποιος ήταν ο καλύτερος. Τώρα, έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι που είναι δύσκολο, στον αγώνα που κάνουμε για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Εύχομαι στον ΠΑΟΚ καλή συνέχεια.

Ο Μάρκος έγινε αλλαγή στο ημίχρονο, γιατί έχουμε τον Κάτσικα που παίζει και στην Εθνική Ελπίδων. Ήταν ευκαιρία, με το 3-0, να πάρει χρόνο συμμετοχής στα πόδια του
».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα