ΠΑΟΚ: Το πιο γρήγορο 3-0 της ιστορίας του!

ΠΑΟΚ: Το πιο γρήγορο 3-0 της ιστορίας του!

ΠΑΟΚ: Το πιο γρήγορο 3-0 της ιστορίας του!

bet365

Ο ΠΑΟΚ κράτησε για πρώτη φορά, μετά από 10 σερί ματς, το μηδέν στην εστία του, αλλά απέναντι στη Λαμία πέτυχε το πιο γρήγορο 3-0 της ιστορίας του, παραμένοντας αήττητος για 42 ματς πρωταθλήματος!

Τα γκολ του Γιόσιπ Μίσιτς στο 2ο λεπτό, του Δημήτρη Λημνιού τέσσερα λεπτά αργότερα (6’) και του Κάρολ Σφιντέρσκι στο 11’ συνιστούν ιστορικό ρεκόρ για τον ΠΑΟΚ!

Ο «Δικέφαλος» επικράτησε της Λαμίας με το πιο γρήγορο 3-0 της ιστορίας του, καθώς ποτέ άλλοτε δεν είχε πετύχει τρία γκολ στα πρώτα έντεκα λεπτά μιας αναμέτρησης.

Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν τα τρία γκολ που είχε σημειώσει ο ΠΑΟΚ σ’ ένα παιχνίδι κόντρα στη Βέροια τον Ιανουάριο του 2014 (24/1/14) κόντρα στη Βέροια. Τότε, είχαν περάσει 13 λεπτά όταν οι Ολίσε (1’), Μαντούρο (5’) και Σαλπιγγίδης (13’) είχαν πετύχει τα τρία γκολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα