ΠΑΟΚ - Λαμία: Επέστρεψε κι αποθεώθηκε ο Βιεϊρίνια!

ΠΑΟΚ - Λαμία: Επέστρεψε κι αποθεώθηκε ο Βιεϊρίνια!

Gazzetta team
ΠΑΟΚ - Λαμία: Επέστρεψε κι αποθεώθηκε ο Βιεϊρίνια!

bet365

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ πήρε τη θέση του Λημνιού στο 84' της αναμέτρησης με τη Λαμία και ο κόσμος του χάρισε το πιο ζεστό του χειροκρότημα!

Είχε να τον δει από την φιέστα απέναντι στον Λεβαδειακό στις 21 Απριλίου, όπου πάτησε χορτάρι τραυματίας. Ουσιαστικά, τελευταία φορά που αγωνίστηκε κανονικά ο Πορτογάλος ήταν απέναντι στην Λάρισα στις 14 Απριλίου, όταν και τραυματίστηκε.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια δούλεψε σκληρά τους μήνες που ακολούθησαν και στο ματς με τη Λαμία μπήκε ξανά στον αγωνιστικό χώρο! Το όνομά του ακουγόταν ήδη από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στην Τούμπα όταν σηκώθηκε για ζέσταμα και τη στιγμή που πέρασε στο παιχνίδι στη θέση του Λημνιού, παίρνοντας το περιβραχιόνιο από τον Κρέσπο, όλο το γήπεδο χειροκρότησε την επιστροφή του μεγάλου αρχηγού!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα