Παπαβασιλείου: «Οποιος θέλει να τα παρατήσει, ας κάτσει σπίτι του»

Gazzetta team
Παπαβασιλείου: «Οποιος θέλει να τα παρατήσει, ας κάτσει σπίτι του»

bet365

Ο κόουτς του Πανιωνίου τόνισε πως οι «κυανέρυθροι» θα συνεχίσουν μέχρι τέλους την προσπάθειά τους να μείνουν στην κατηγορία
Απογοήτευση επικρατεί στον Πανιώνιο μετά την ήττα από τον Αστέρα, όμως ο Νίκι Παπαβασιλείου τόνισε πως οι «κυανέρυθροι» δεν θα... εγκαταλείψουν την προσπάθεια. «Ήταν ένα παιχνίδι που θα έπρεπε να έχουμε κερδίσει, ξέροντας και την βαθμολογική κατάσταση και πως ο Αστέρας είναι μία ομάδα που θα έπρεπε να τον κρατήσουμε κοντά. Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι. Από μία στατική φάση δεχτήκαμε το γκολ. Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε πράγματα στην επίθεση και με τους Μασούρα, Λυμπεράκη. Είχαμε στο πρώτο μέρος τις προϋποθέσεις να δημιουργήσουμε προβλήματα στον αντίπαλο, όμως δεν υπήρχε συγκέντρωση. Μπήκαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να δείχνεις και ψυχικά αποθέματα. Δεν μπορούμε να παρατάμε το παιχνίδι μέχρι το τέλος. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι, γιατί υπάρχουν πολλά παιχνίδι. Κάθε παιχνίδι θα πρέπει να το παλεύουμε ώστε να καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε αυτή την δύσκολη κατάσταση. Πρέπει να δείξουμε προσωπικότητα», είπε αρχικά.
Και μετά ρωτήθηκε για την εικόνα της ομάδας στα τελευταία λεπτά. «Το να γυρνάω συνέχεια την μπάλα πίσω είναι φόβος. Δεν θέλω να το βλέπω αυτό. Είναι κάτι που πρέπει να μιλήσουμε και να το διορθώσουμε. Ειδικά με τις αλλαγές έπρεπε η μπάλα να πάει μπροστά. Σίγουρα υπάρχει άγχος και φόβος στα παιδιά, όμως αυτά πρέπει να τα αποβάλουμε. Η επόμενη μέρα είναι πως πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι, πιστεύουμε τα νέα παιδιά που έχουμε και να πάμε στα επόμενα παιχνίδια με καλύτερη νοοτροπία. Δεν πρέπει να τα παρατάμε, όποιος θέλει να τα παρατήσει να κάτσει στο σπίτι του», υπογράμμισε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα