Παπαβασιλείου: «Δεν βγάλαμε την αντίδραση που περίμενα»

Gazzetta team
Παπαβασιλείου: «Δεν βγάλαμε την αντίδραση που περίμενα»

bet365

Στην ελλιπή αντίδραση που έβγαλαν οι παίκτες του μετά το 1-0 του Αστέρα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου στάθηκε ο Νικόδημος Παπαβασιλείου, ο οποίος χαρακτήρισε άδικο το τελικό αποτέλεσμα.

Περισσότερα πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο περίμενε από τους παίκτες του ο Νικόδημος Παπαβασιλείου, όπως δήλωσε αμέσως μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο τεχνικός του Πανιωνίου στάθηκε στην απουσία φάσης των Αρκάδων πέρα από το φάουλ και χαρακτήρισε άδικο το αποτέλεσμα αλλά παράλληλα υπέδειξε ότι η αντίδραση των παικτών του δεν ήταν η μεγαλύτερη δυνατή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA:

«Είναι νέα παιδιά που έχουν τώρα την ευκαιρία τους. Νομίζω σήμερα χάσαμε άδικα, χωρίς φάση στην ουσία ο Αστέρας προηγήθηκε με ένα φάουλ. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως δεν αντιδράσαμε καλά, δεν ήταν η αντίδραση που περίμενα, πρέπει να βγαίνεις πιο δυνατά για να γυρίσεις ένα τέτοιο ματς. Κάναμε αλλαγές, παίξαμε με δύο επιθετικούς για να έχουμε πιο εύκολη την πάσα αλλά δεν τα καταφέραμε. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη, σίγουρα δεν πήραμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα για εμάς αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα