ΠΑΟΚ: «Η Σπόρτινγκ βλέπει Ζαμπά»! (pic)

ΠΑΟΚ: «Η Σπόρτινγκ βλέπει Ζαμπά»! (pic)

ΠΑΟΚ: «Η Σπόρτινγκ βλέπει Ζαμπά»! (pic)

bet365

Σημερινό δημοσίευμα στην Πορτογαλία στέκεται στο ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου

Επιστροφή στοιχήματος* στον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Χαρακτηρίζοντας στον τίτλο της ως «βραζιλιάνικο μαργαριτάρι» η «Ojogo» αναφέρεται στην περίπτωση του Λέο Ζαμπά και γράφει για το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Πορτογάλων και τα όσα μεταφέρονται στο σημερινό δημοσίευμα ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής βρίσκεται από το καλοκαίρι στο μεταγραφικό στόχαστρο των «λιονταριών», που σκέφτονται να επιστρέψουν ενόψει Ιανουαρίου.

«Ο Λέο Ζαμπά, ο 21χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ που αγωνίζεται στην Ελλάδα με τον ΠΑΟΚ, είναι στο στόχαστρο της Σπόρτινγκ για την ενίσχυση του ρόστερ τον Ιανουάριο. Το ενδιαφέρον των λιονταριών για τον ποδοσφαιριστή που βρίσκεται υπό τις οδηγίες του Αμπέλ Φερέιρα δεν είναι καινούργιο. Το περασμένο καλοκαίρι η Σπόρτινγκ προσπάθησε να δανειστεί τον Βραζιλιάνο, αλλά τελικά αυτός έμεινε στον ΠΑΟΚ καθώς ο Πορτογάλος προπονητής τον ήθελε στο ρόστερ», αναφέρεται.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα