Σεμέδο: «Θα παλέψουμε για τους τρεις βαθμούς με Μπάγερν»

Σεμέδο: «Θα παλέψουμε για τους τρεις βαθμούς με Μπάγερν»

Gazzetta team
Σεμέδο: «Θα παλέψουμε για τους τρεις βαθμούς με Μπάγερν»

bet365

Ο Ρούμπεν Σεμέδο δηλώνει απόλυτα υγιής και έτοιμος να τα δώσει όλα για να παλέψει η ομάδα του για τους τρεις βαθμούς με την Μπάγερν Μονάχου.

Οι δηλώσεις του Σεμέδο μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ:

«Είμαι πάρα πολύ καλά στην υγεία μου. Είμαι χαρούμενος, γιατί ο Ολυμπιακός επικράτησε σε ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια καλή ομάδα. Πήραμε τους τρεις βαθμούς και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι.

Θα παλέψουμε για ένα καλό αποτέλεσμα με την Μπάγερν και, εάν είναι εφικτό, για τους τρεις βαθμούς! Τώρα, είναι η ώρα να ξεκουραστούμε και μετά θα μιλήσουμε για το ματς με την Μπάγερν.

Ο κόσμος μας είναι πάντα σημαντικός! Μας βοηθάει σε όλα τα παιχνίδια… Με όποιον και αν παίζουμε. Μας δίνει ώθηση. Στόχος μας είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα