Μπα: «Θηρίο ο Αβραάμ, θαυμάζω Γκιγιέρμε - Περιμένω την ευκαιρία μου»

Μπα: «Θηρίο ο Αβραάμ, θαυμάζω Γκιγιέρμε - Περιμένω την ευκαιρία μου»

Gazzetta team
Μπα: «Θηρίο ο Αβραάμ, θαυμάζω Γκιγιέρμε - Περιμένω την ευκαιρία μου»

bet365

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Ουσεϊνού Μπα για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, χαρακτηρίζοντας τον «θηρίο» στην προπόνηση, αλλά και για τον Γκιγιέρμε, με τον Σενεγαλέζο αμυντικό να δηλώνει έτοιμος να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία από τον Πέδρο Μαρτίνς όταν αυτή παρουσιαστεί.

Ατλέτικο Μαδρίτης - Βαλένθια με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεσες αναλήψεις. |21+

Το εγκώμιο του Αβραάμ Παπαδόπουλου και του Γκιγιέρμε έπλεξε ο Ουσεϊνού Μπα.

Ο 23χρονος Σενεγαλέζος αμυντικός εξήρε τις σωματικές και αγωνιστικές αρετές του έμπειρου Έλληνα ομοθεσίτη του, χάρη στον οποίον ωθείται σε ακόμη πιο σκληρές προπονήσεις, ενώ παράλληλα στάθηκε και στις ευκαιρίες που περιμένει από τον προπονητή των «ερυθρολεύκων», Πέδρο Μαρτίνς.

Για το διάστημα της διακοπής:

«Εκμεταλλεύτηκα αυτές τις μέρες για να ξεκουραστώ λιγάκι. Ταξίδεψα στο Παρίσι για να συναντήσω την οικογένεια μου και τις υπόλοιπες μέρες προπονήθηκα για να είμαι έτοιμος».

Για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο:

«Μαθαίνω πολλά πράγματα από τον Αβραάμ. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι δίπλα του γιατί δουλεύει συνεχώς, δεν σταματάει ποτέ, δεν κάνει ποτέ διάλλειμα. Είναι ένα θηρίο, όταν βρίσκεσαι δίπλα του είναι αδύνατον να μη δουλέψεις κι εσύ με τον ίδιο τρόπο. Είναι αδύνατο να επαναπαυτείς, οπότε κι εγώ δουλεύω πιο σκληρά. Είναι ένας παίκτης ο οποίος εκτός από τη δουλειά, σε ξεσηκώνει και σε παρακινεί με πολλές συμβουλές!»

Για το επόμενο ματς με τον ΟΦΗ:

«Είμαστε μια ομάδα που δουλεύει πολύ καλά, μια ομάδα που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Έχουμε πολύ καλά πρόσωπα και παίκτες στο ρόστερ. Όποιος και αν είναι ο αντίπαλος μας πρέπει να κοιτάζουμε την κατάσταση μας, γιατί αν είμαστε σε καλή κατάσταση δεν θα έχουμε πρόβλημα!»

Για την ευκαιρία που περιμένει από τον Μαρτίνς:

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται από παίκτες με ποιότητα και αυτό δείχνει πως δουλεύουμε πολύ καλά. Αυτό σημαίνει πως όλοι οι παίκτες διεκδικούν τις ευκαιρίες τους και θέλουν να πάρουν μέρος στο παιχνίδι. Υπάρχει υγιής ανταγωνισμός. Ο προπονητής παίρνει τις αποφάσεις και αποφασίζει ποιος θα πάρει την ευκαιρία. Όταν αυτό γίνει πρέπει να είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Για τους πολλούς γαλλόφωνους του Ολυμπιακού:

«Με βοηθάει πολύ στην επικοινωνία. Ακόμα και αν υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας καλούμε τον Σουντανί και τον Μπενζιά οι οποίοι μιλούν όλες τις γλώσσες. Αν θέλουμε να μιλήσουμε στα Αγγλικά με κάποιον, που με δυσκολεύουν πολύ, συνήθως φωνάζω κάποιον από τους δύο».

Για τις διαφορές της Β' Γαλλίας (αγωνιζόταν στην Γκαζελέκ) με τη Superleague:

«Στη Γαλλία το πρωτάθλημα είναι πιο σκληρό με συγκρούσεις και μονομαχίες, ενώ στην Ελλάδα το πρωτάθλημα είναι πιο τεχνικό. Οι περισσότεροι αντίπαλοι του Ολυμπιακού αμύνονται, οπότε εμείς έχουμε συνήθως την κατοχή της μπάλας και πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος για να αποφεύγεις τα λάθη».

Για τον Γκιλιέρμε:

«Θαυμάζω επίσης τον Γκιλιέρμε, γιατί είναι ένας εκπληκτικός παίκτης πρώτα απ' όλα. Βοηθάει στην άμυνα αλλά ψάχνει πάντα και την επίθεση. Οι αμυντικοί είναι πάντα χαρούμενοι όταν τον έχουν μπροστά τους γιατί τους στηρίζει πολύ. Είναι όμως ένας παίκτης που ανά πάσα στιγμή αναζητά την επίθεση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα