Παναιτωλικός - ΑΕΛ 2-2

Gazzetta team
Παναιτωλικός - ΑΕΛ 2-2

bet365

Αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, ο Παναιτωλικός παρουσιάστηκε βελτιωμένος, έκανε την προσωρινή ανατροπή, αλλά στο 82' δέχθηκε γκολ με κεφαλιά του Μόρα έπειτα από λάθος του Γιαννακόπουλου, με αποτέλεσμα να συνεχίσει για μια ακόμα αγωνιστική χωρίς νίκη!
Ενα ριμέικ της περασμένης σεζόν μας προσέφεραν απόψε Παναιτωλικός και ΑΕΛ, καθώς έμειναν στο 2-2 με διαιτητή τον Φωτιά, όπως ακριβώς και πέρσι! Ετσι τα «καναρίνια» παραμένουν χωρίς νίκη στη σεζόν και παρότι στο ντεμπούτο του Χάβου παρουσιάστηκαν άκρως βελτιωμένα, παραμένουν χαμηλά. Την ίδια στιγμή η Λάρισα του Γρηγορίου έμεινε αήττητη για τέταρτο σερί ματς και εδραιωμένη ψηλά.
Τα «καναρίνια» ξεκίνησαν με τον Γιαννακόπουλο κάτω από τα γκολπόστ, τους Σανιά, Μαρσιάλ, Γιοβάνοβιτς, Λουσέρο στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Σίενστεντ, Ταχάρ στον άξονα, τον Ντάλσιο σε ρόλο οργανωτή, τους Ντίας, Αριγίμπι στα άκρα και τον Μοράρ στην κορυφή της επίθεσης.
Οι «βυσσινί» είχαν τον Κρίστινσον στο τέρμα, τους Μιχαήλ, Μπράλιτς, Μόρα στα στόπερ, τον Μπέρτο δεξιό μπακ-χαφ, τον Στάνκοβιτς αριστερό, τους Κάτσε, Σεσέροβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς στον άξονα και τους Ουάρντα, Νούνιτς στα φορ. Το 3-5-2 τους «μετατρέπονταν και σε 3-4-3, όπου οι Μιλοσάβλιεβιτς, Ουάρντα ήταν στα άκρα και ο Νούνιτς μόνος προωθημένο.
Το ματς ξεκίνησε... υποτονικά. Η ΑΕΛ πρέσαρε ψηλά, δεν επέτρεπε στον Παναιτωλικό να αναπτυχθεί και με τον Ουάρντα σε ελεύθερο ρόλο, έδειχνε να «πατά» καλύτερα. Ο Αιγύπτιος απείλησε στο 5' με σουτ και τελικά οι «βυσσινί» στο 28' άνοιξαν το σκορ. Τότε ο Μόρας έκανε την κεφαλιά-πάσα για τον Μιχαήλ σε εξέλιξη στατικής φάσης όπου οι στόπερ τους είχαν ανέβει και ο τελευταίος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Μετά από έλεγχο στο VAR το γκολ σωστά μέτρησε και αυτόματα η αναμέτρηση... άναψε. Οι «κυανοκίτρινοι» βγήκαν μπροστά και στο 34' έφτασαν στην ισοφάριση, όταν ο Ντίας εκμεταλλεύτηκε την λάθος συνεννόηση στην άμυνα των φιλοξενουμένων (του Μπράλιτς κυρίως) και σκόραρε με σουτ.

Στο δεύτερο μισό μέχρι το 60' οι δύο ομάδες δεν «έφτιαξαν» κάτι αξιόλογο, όμως κάπου εκεί ο Παναιτωλικός ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του. Αρχισε να «πατά» καλύτερα και απείλησε με τους Μοράρ (61'), Λουσέρο (62'), Ντάλσιο (64') και τελικά βρήκαν το γκολ στο 78', με τον Μπαϊροβιτς. Ο οποίος στην πρώτη του επαφή με την μπάλα «έπιασε» το ωραίο γυριστό και σκόραρε. Πλέον τα «καναρίνια» είχαν βρεθεί κατάφατσα με την ολική ανατροπή, αλλά δεν το χάρηκαν για πολύ. Στο 82' ο Μόρας έπιασε την κεφαλιά σε λανθασμένη έξοδο του Γιαννακόπουλου και έτσι διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

MVP: Ο Μόρας. Ο αρχηγός της ΑΕΛ αν και στόπερ σημείωσε ένα γκολ και «έφτιαξε» το άλλο. Αυτόματα κερδίζει τον σχετικό τίτλο.

Στο ύψος του: Από τον Παναιτωλικό ξεχώρισαν οι Ντάλσιο, Ταχάρ, Σίενστεντ, ενώ από τους «βυσσινί» οι Ουάρντα, Σεσέροβιτς ήταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο, όπως και ο Μιχαήλ σε όλο το 90λεπτο. Μάλιστα ο τελευταίος και σκόραρε.

Αδύναμος κρίκος: Ο Νούνιτς. Ο φορ της ΑΕΛ έγινε αλλαγή στην ανάπαυλα, καθώς δεν τον «αισθάνθηκε» η άμυνα των «κυανοκίτρινων».

Η γκάφα: Ο Παναιτωλικός δέχθηκε δύο γκολ σε στατικές φάσεις και πρέπει άμεσα να βελτιωθεί στο συγκεκριμένο τομέα.

Το «στραγάλι»: Μία φάση σήκωσε διαμαρτυρίες, όταν η μπάλα βρήκε στο χέρι του Κάτσε μέσα στα καρέ της ΑΕΛ. Τσεκαρίστηκε και από το VAR, όπου ο Φωτιάς ενημερώθηκε πως δεν υπάρχει παράβαση (η μπάλα φαίνεται πως βρήκε πρώτα στο σώμα και μετά στο χέρι του Αλβανού χαφ).

Το «ταμείο» του gazzetta.gr: Ο Παναιτωλικός παρουσιάστηκε άκρως βελτιωμένος, μέρα με τη νύχτα σε σχέση με πριν τη διακοπή και στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερος. Ομως δεν κέρδισε, ενώ η ΑΕΛ κρατά πως δεν έχασε ακόμη και όταν δεν παίζει καλά. Αν ήμασταν στην πρεμιέρα θα μπορούσαμε να πούμε «χαμόγελα για τους γηπεδούχους» κτλ, αφού δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα, όμως επειδή ακόμη ψάχνουν την πρώτη τους νίκη, το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό για εκείνους.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Γιαννακόπουλος, Μοράρ (77' Μπαϊροβιτς), Σανιά, Ντάλσιο (74' Ρομάν), Ντίας, Λουσέρο, Γιοβάνοβιτς, Σιέλστρεντ, Ταχάρ, Μαρσιάλ, Αριγίμπι (55' Ντουάρτε).
ΑΕΛ: Κρίστινσον, Μιχαήλ, Ουάρντα, Μιλοσάβλιεβιτς, Μόρας (90' Ουάρντα), Σεσέροβιτς (68' Φατιόν), Μπέρτος, Κάτσε, Μπράλιτς, Νούνιτς (46' Ντάουντα), Στάνκοβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα