Ολυμπιακός: Χωρίς τέσσερις κόντρα στον ΟΦΗ

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Χωρίς τέσσερις κόντρα στον ΟΦΗ

bet365

Εκτός αποστολής ενόψει του αγώνα με αντίπαλο τον ΟΦΗ (19/10, 19:30) έμειναν οι τραυματίες Βαλμπουενά, Τσιμίκας, Μπενζιά καθώς και ο Μπα. Παίρνει... ανάσες ο Ομάρ.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον σαββατιάτικο αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (19/10, 19:30), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά και την απογευματινή προπόνηση ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή, από την οποία έμειναν εκτός ο Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος υπέστη τράβηγμα στο δεξί δικέφαλο μηριαίο και είναι αμφίβολος και για τη συνέχεια αλλά και ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος αντιμετώπιζε ενοχλήσεις από την αρχή της εβδομάδας και για αυτό δεν κλήθηκε και για τα ματς της Εθνικής (σ.σ. και λόγω κανονισμών δεν θα μπορούσε να παίξει ο Τσιμίκας). Παράλληλα, εκτός έμειναν και οι Γιασίν Μπενζιά και Ουσεϊνού Μπα. Έξω και ο Ομάρ που είχε επιβαρυνθεί με την Εθνική του και τα ταξίδια και έπρεπε να πάρει... ανάσες ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:
Αλέν, Μπουχαλάκης, Μπρούνο, Ελ Αραμπί, Γκασπάρ, Γκερέρο, Γκιλιέρμε, Κούτρης, Λοβέρα, Καμαρά, Μασούρας, Μεριά, Παπαδόπουλος, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Σα, Σεμέδο, Σουντανί, Τοροσίδης & Τζολάκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα