Βαλμπουενά: Εκτός με Μπάγερν, αμφίβολος για ΑΕΚ!

Βαλμπουενά: Εκτός με Μπάγερν, αμφίβολος για ΑΕΚ!

Δημήτρης Τομαράς
Βαλμπουενά: Εκτός με Μπάγερν, αμφίβολος για ΑΕΚ!

bet365

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός που χτύπησε στην αποψινή προπόνηση δεν θα είναι διαθέσιμος και για την επερχόμενη αναμέτρηση με τους Βαυαρούς.
Δυσάρεστα είναι τα νέα για την κατάσταση του Βαλμπουενά, ο οποίος χτύπησε στην σημερινή (σ.σ. Παρασκευής) προπόνηση του Ολυμπιακού. Η πρώτη εκτίμηση για τον Γάλλο χαφ αναφέρει πως υπέστη τράβηγμα στον δεξιό δικέφαλο μηριαίο και αυτό σημαίνει πως θα μείνει εκτός όχι μόνο από τον αυριανό αγώνα με τον ΟΦΗ, αλλά και από εκείνον με την Μπάγερν Μονάχου.
Επειδή μάλιστα ο χρόνος της αποθεραπείας του μπορεί να «κρατήσει» αρκετές ημέρες, ενδέχεται να «χάσει» και το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Υπάρχει φόβος ότι μπορεί να μείνει και πάνω από δέκα μέρες εκτός (σ.σ. ακόμα και για έναν μήνα ενώ υπήρχε φόβος για θλάση), όμως η κατάστασή του θα ξεκαθαρίσει οριστικά αύριο Σάββατο, οπότε και θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα