Γκάλκα: «Ο Βαρέλα είναι… μνημείο σοβαρότητας»

Γκάλκα: «Ο Βαρέλα είναι… μνημείο σοβαρότητας»

Γκάλκα: «Ο Βαρέλα είναι… μνημείο σοβαρότητας»

bet365

Ο Κονσταντίν Γκάλκα, αποθέωσε τον Άφρικανό αμυντικό του ΠΑΟΚ, τον οποίο χαρακτήρισε ως έναν «τον καλύτερο επαγγελματία ποδοσφαιριστή» απ’ όλους όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ρουμανικό Μέσο (ProSport) o Κονσταντίν Γκάλκα αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τους ποδοσφαιριστές. Απ’ όλους τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχει συνεργαστεί σε Στεάουα, Εσπανιόλ, Αλ Ταϊβόν, Αλ Φαγιά και Βέιλε, αυτόν τον οποίο ξεχώρισε ήταν ο Αφρικανός κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ.

Γκάλκα και Βαρέλα συνυπήρξαν στην Στεάουα την σεζόν 2014-15 και όπως χαρακτηριστικά είπε στην συνέντευξη του ο Ρουμάνος τεχνικός ο Βαρέλα είναι χωρίς αμφιβολία ο πιο επαγγελματίας παίκτης που έχει προπονήσει «ένα μνημείο σοβαρότητας» γι’ αυτό έφτασε τόσο ψηλά.

Αυτό που εντυπωσίασε τον Γκάλκα ήταν ο τρόπος που προετοιμαζόταν ο κεντρικός αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι. «Στη Στεάουα άρχιζε να προετοιμάζεται 40 λεπτά πριν από κάθε αγώνα ή προπόνηση. Στα αποδυτήρια, στους διαδρόμους, στο γυμναστήριο. Βλέπετε σε ένα πρωτάθλημα, όπως αυτό της Ελλάδας, έγινε ηγέτης και πώς διατηρείται κάτι που δεν είναι εύκολο. Είναι πάντα έτοιμος να πολεμήσει, μελετά τους αντιπάλους του μόνος του, αφιερώνει πολύ χρόνο στο ποδόσφαιρο και στις ελεύθερες ώρες του.

Όλη αυτή η συμπεριφορά είναι επειδή αγαπά αυτό που κάνει, σέβεται τη δουλειά του, τους προπονητές, τους οπαδούς, τους αντιπάλους. Αυτές είναι μερικές βασικές αρχές για έναν ποδοσφαιριστή που ξέρει τι θέλει από τη ζωή», τόνισε ο Γκάλκα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα