Μαρτίνς: Οι αλλαγές που σκέφτεται για το ματς με τον ΟΦΗ

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς: Οι αλλαγές που σκέφτεται για το ματς με τον ΟΦΗ

bet365

Ο Πορτογάλος προπονητής εξετάζει την πιθανότητα να κάνει ορισμένες αλλαγές στην 11άδα του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον ΟΦΗ ενώ σκέφτεται ξανά τον Ελ Αραμπί για βασικό φορ.
Στο ματς με τον Άρη ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε τον Σα για την θέση του τερματοφύλακα και τους Ομάρ Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Τσιμίκα στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά. Οι Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκης ήταν τα δύο χαφ με τους Ποντένσε και Μασούρα στις δύο πτέρυγες. Ο Βαλμπουενά τοποθετήθηκε πίσω από τον Ελ Αραμπί.
Σε σχέση τώρα με το ματς με τον ΟΦΗ ο Πορτογάλος σκέφτεται ορισμένες αλλαγές. Μία προσέγγιση 11άδας είναι με Σα κίπερ, Σεμέδο και Αβραάμ ή Μπα στο κέντρο άμυνας, δεξιά τον Τοροσίδη και αριστερά τον Κούτρη (σ.σ. ο Τσιμίκας λόγω της απουσίας του από την Εθνική και τον σχετικό κανονισμό δεν θα μπορεί να παίξει και ενώ προέρχεται από τραυματισμό). Κέντρο με Γκιγιέρμε - Καμαρά και επιτελικό τον Βαλμπουενά. Άκρα με Σουντανί και Μασούρα ή Ποντένσε και μπροστά τον Ελ Αραμπί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα