Παναθηναϊκός: «Δύσκολο παιχνίδι, ακόμη πιο δύσκολο αν δεν είμαστε πιστοί στο πλάνο μας»

Παναθηναϊκός: «Δύσκολο παιχνίδι, ακόμη πιο δύσκολο αν δεν είμαστε πιστοί στο πλάνο μας»

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: «Δύσκολο παιχνίδι, ακόμη πιο δύσκολο αν δεν είμαστε πιστοί στο πλάνο μας»

bet365

Ο Γιώργος Δώνης ζήτησε απόλυτη συγκέντρωση από τους παίκτες του στο Περιστέρι, έδειξε ενδεκάδα με Χατζηγιοβάνη και δοκίμασε όλους τους φορ στην κορυφή, δείχνοντας πως ακόμη το σκέφτεται.

Ο Παναθηναϊκός μετά το τραγικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα, δεν έχει κανένα περιθώριο για νέες απώλειες βαθμών και η νίκη το βράδυ της Κυριακής στο Περιστέρι είναι μονόδρομος. Ο Γιώργος Δώνης αφού μίλησε στους παίκτες του για το επιθετικό στιλ ποδοσφαίρου που ακολουθεί ο Ατρόμητος, ήταν ξεκάθαρος για τα όσα πρέπει να κάνουν οι παίκτες του, ώστε να επιστρέψουν στις νίκες.

᾽Ἐίναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να πάρουμε την νίκη και να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο. Δεν θα είναι εύκολο, όμως. Και θα γίνει ακόμη πιο δύσκολο αν δεν είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και αν δεν παραμείνουμε πιστοί στο πλάνο μας μέχρι και το τελευταίο λεπτό᾽᾽ ήταν μεγαξύ άλλων τα λόγια του Έλληνα τεχνικού.

Από κει και πέρα, στην σημερινή τακτική, ο Δώνης έδειξε ότι θα ξεκινήσει με τον Διούδη στα δοκάρια. Γιόχανσον, Ινσούα στα άκρα της άμυνας, Σένκεφελντ και Πούγγουρα στα στόπερ. Κουρμπέλης, Δώνης οι δύο κεντρικοί μέσοι. Στα άκρα Χατζηγιοβάνης και Μπουζούκης, με τον Χατζηγιοβάνη να παίρνει φανέλα βασικού μετά από καιρό.

Ο Ζαχίντ σε ρόλο επιτελικού και παίζεται μια θέση στην κορυφή της επίθεσης. Ο Δώνης αφού δοκίμασε τις προηγούμενες ημέρες τον Κολοβό, σήμερα έβαλε στην θέση 9 όλους τους διαθέσιμους φορ. Τον Βέργο, τον Καμπετσή, τον Περέα και τον Σέχου. Δείγμα του ότι ακόμη δεν έχει αποφασίσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα