ΠΑΟΚ: Νοκ άουτ για το επόμενο δεκαήμερο ο Ελ Καντουρί

ΠΑΟΚ: Νοκ άουτ για το επόμενο δεκαήμερο ο Ελ Καντουρί

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Νοκ άουτ για το επόμενο δεκαήμερο ο Ελ Καντουρί

bet365

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και ο νέος τραυματισμός (κάκωση προσαγωγού) θα τον κρατήσει μακριά για 7-10 ημέρες.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην ενημέρωσή της η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Με φόντο το παιχνίδι της Κυριακής (20.10, 18:00) κόντρα στη Λαμία συνεχίστηκε η προετοιμασία του Δικεφάλου το απόγευμα της Πέμπτης (17.10) στη Νέα Μεσημβρία.

Το πρόγραμμα ήταν και πάλι αφιερωμένο στον τομέα της τακτικής, με το τεχνικό επιτελείο να ξεκινάει ουσιαστικά την προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης, μέσα από διάφορες ασκήσεις.

Οι Λημνιός, Γιαννούλης και Πασχαλάκης επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Ελλάδας, ακολούθησαν μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια έκαναν αποφόρτιση.

Στη Θεσσαλονίκη επέστρεψε και ο Ομάρ Ελ Καντουρί , ο οποίος υπέστη μία κάκωση πρώτου βαθμού στον μακρύ προσαγωγό και αναμένεται να μείνει εκτός για 7-10 μέρες. Ο Μαροκινός ξεκίνησε ήδη ατομικό πρόγραμμα και θεραπείες.

Ο Φερνάντο Βαρέλα δουλέψει ατομικά, όπως και ο Πόντους Βέρνμπλουμ .

Την Παρασκευή (18.10) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:30 στο αθλητικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα