Μπαλογιάννης: «Να δείξω πως μπορώ να αντεπεξέλθω»

Gazzetta team
Μπαλογιάννης: «Να δείξω πως μπορώ να αντεπεξέλθω»

bet365

Ο χαφ του Βόλου τόνισε πως στόχος του είναι να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ και να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των ανθρώπων του
Για την παρουσία του στον Βόλο, αλλά και φυσικά τον ΠΑΟΚ που ανήκει μίλησε ο Κώστας Μπαλογιάννης στο Metropolis.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για το αν αισθάνεται δικαιωμένος για την επιλογή του: «Τα πράγματα είναι πολύ καλά, το κλίμα είναι καλό, είμαστε μια οικογένεια. Είναι μια πολύ καλή και σωστή απόφαση, θα μου δώσει περισσότερες ευκαιρίες και προς το παρόν πηγαίνουν πολύ καλά τα πράγματα. Σίγουρα είναι δύσκολο να βρεις χώρο, πέρυσι έκανα μια χρονιά με την πρώτη ομάδα, είδα τι ομάδα έχει ο ΠΑΟΚ και είναι δύσκολο για έναν νέο να μπει σε αυτή την ομάδα, υπάρχουν παίκτες με μεγάλη ποιότητα. Εγώ θέλω να κάνω μια γεμάτη σεζόν, να δείξω το ταλέντο μου και να δείξω στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ πως μπορώ να ανταποκριθώ στις προσδοκίες. Πιστεύω στον εαυτό μου και μπορώ να αντεπεξέλθω».
Τη θέση που παίζει στον Βόλο: «Παίζω 6-8άρι στον Βόλο, στην προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ έπαιξα ως αριστερός μπακ ως λύση ανάγκης, δεν είχα κανένα πρόβλημα να παίξω σε εκείνη την θέση».
Τους Μιχαηλίδη-Γαϊτανίδη: «Εχουμε επαφή, έχουμε δουλέψει μαζί και τους πιστεύω, έχουν τα προσόντα για να παίξουν στον ΠΑΟΚ, να πάρουν τις ευκαιρίες τους, θα πρέπει όμως να δουλέψουν, χρειάζεται δουλειά για να πετύχουν. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και ξέρει πως θα επενδύσει πάνω σε αυτά τα παιδιά».
Την απόφαση του Μελιόπουλου και το αν στον ΠΑΟΚ ασχολούνται με τους νεαρούς παίκτες: «Εγώ προσωπικά πιστεύω πως έχω όλη τη στήριξη της ομάδας. Κάθε παίκτης που έρχεται από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ να παίξει στην πρώτη ομάδα, ειδικά στον συγκεκριμένο ΠΑΟΚ. Πρέπει η ομάδα να διαχειριστεί τον κάθε παίκτη και να τον βοηθήσει να εξελιχθεί, να τον υποστηρίξει».
Αν νιώθει άτυχος που ανήκει σε αυτόν τον ΠΑΟΚ λόγω αυτής της συγκυρίας: «Εγώ δεν νιώθω άτυχος, είμαι τυχερός που έκανα προπόνηση μαζί με εξαιρετικούς παίκτες, πήρα εμπειρίες που δεν θα έπαιρνα σε κάποια άλλη ομάδα».
Την παροικία του ΠΑΟΚ που έχει «χτιστεί» στον Βόλο: «Ναι κάνουμε παρέα εκτός γηπέδου αλλά όχι μόνο μεταξύ μας και με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μας».
Το στόχο του Βόλου: «Το κλίμα και ο σεβασμός που υπάρχει στον καθένα από εμάς, είμαστε οικογένεια, ο καθένας παλεύει για τον άλλον, και αυτό γενικά δύσκολο σε νεοφώτιστη ομάδα. Πιστεύω πως μπορούμε να σωθούμε και να πάρουμε μια καλή θέση στην βαθμολογία».
Την Εθνική Ελπίδων: «Είναι κάτι ευχάριστο που στην Ανδρών που παίζουν νεαροί παίκτες, παιδιά που παίζαμε μαζί τους βλέπουμε να παίζουν στην Ανδρών και να διαπρέπουν. Είμαστε σε καλό δρόμο στην Ελπίδων, είμαστε καλή και νέα ομάδα, έχουμε συνοχή, τα αποτελέσματά μας είναι καλά και είμαστε με φουρνιά για το μέλλον».
Τον Πάμπλο Γκαρσία: «Τον κ.Γκαρσία τον εκτιμώ ιδιαίτερα, με βοήθησε και ως άνθρωπο και ως ποδοσφαιριστή. Δεν έχουμε μιλήσει φέτος ακόμη. Αυτό που αναδεικνύει τον κ.Γκαρσία είναι το πάθος και το να παίζεις με την ψυχή σου μέσα στο γήπεδο, αυτό μετέδιδε σε εμάς και μας βοήθησε να κάνουμε δύο εξαιρετικές χρονιές. Ηταν πάντα αξιοκρατικός, πιστεύω πως αν ήταν προπονητής στον ΠΑΟΚ στην ανδρική ομάδα θα έπαιρναν ευκαιρίες αυτοί που άξιζαν όχι μόνο οι παίκτες που είχε στην Κ19».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα