Ελ Αραμπί: «Το γκολ είναι στο... αίμα μου, θέλω να βγω πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος»!

Ελ Αραμπί: «Το γκολ είναι στο... αίμα μου, θέλω να βγω πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος»!

Δημήτρης Τομαράς
Ελ Αραμπί: «Το γκολ είναι στο... αίμα μου, θέλω να βγω πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος»!

bet365

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί σε συνέντευξή του στην Γαλλία μίλησε για τον Ολυμπιακό, το Champions League, το ελληνικό πρωτάθλημα, το συμβόλαιό του αλλά και τους στόχους τους οποίους έχει θέσει.
Ο Ελ Αραμπί σε συνέντευξή του στο Actu.fr είπε μεταξύ άλλων για:
Την παρουσία του στην Ελλάδα: Πηγαίνω πολύ καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος. Έχω 4 γκολ και 2 ασίστ σε 6 αγώνες στο πρωτάθλημα και αυτό είναι ένα καλό ξεκίνημα. Η προτεραιότητά μας είναι το πρωτάθλημα αλλά θέλουμε να πάμε καλά και στο Champions League. Είχαμε εκεί μία ισοπαλία και μία ήττα. Τώρα έχουμε την Μπάγερν. Είναι μεγάλα ματς αυτά.
Το πως πήγε στον Ολυμπιακό: Πέρασα τρία υπέροχα χρόνια στο Κατάρ. Πολύ όμορφα. Ήμουν δύο φορές τοπ σκόρερ στο πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός έψαχνε έναν έμπειρο φορ και μου μεταφέρθηκε το ενδιαφέρον του μέσω του agent μου. Για μένα ήταν ευκαιρία να γυρίσω στην Ευρώπη. Ήταν και τα προκριματικά του Champions League. Ήταν μία μεγάλη πρόκληση.
Την προσαρμογή του: Δεν είχα πρόβλημα προσαρμογής. Πάντα δούλευα καλά και ατομικά. Υπάρχουν πολλοί Γάλλοι και γαλλόφωνοι στην ομάδα και είναι πιο εύκολο.
Τις επιλογές του: Ναι μπορεί οι επιλογές μου μπορεί να φαίνονται μη τυπικές για ορισμένους. Έχουν ακουστεί πολλά για μένα. Κάποιες φορές δεν είχα τις προσφορές που περίμενα. Έκανα τις επιλογές μου και δεν το μετανιώνω. Έμαθα πολλά και κυρίως το πως να είμαι ώριμος. Έγραψα ιστορία με το σκοράρισμα στην Γρανάδα και το ίδιο και στο Κατάρ. Αυτά μετράνε. Πάντα κάνω το καλύτερο δυνατό και είμαι χαρούμενος.
Τις διαφορές Κατάρ - Ελλάδας: Ναι είναι πολύ διαφορετικά στην Ελλάδα από το Κατάρ. Στο Κατάρ έβλεπαν πολύ τα ματς από την τηλεόραση. Στον Ολυμπιακό οι οπαδοί είναι τρομεροί. Το στάδιο είναι πάντα γεμάτο. Είναι δίπλα μας και μας δίνουν ώθηση.
Το Champions League: Ονειρευόμουν από μικρός να παίξω στο Champions League. Η τύχη μου χαμογέλασε. Η ομάδα έχει πρώτο στόχο το πρωτάθλημα αλλά υπάρχει και η Ευρώπη.
Το συμβόλαιό του: Έχω υπογράψει διετές συμβόλαιο στον Ολυμπιακό. Ελπίζω να κερδίσω τίτλους. Ατομικά και συλλογικά. Μετά θα δούμε.
Το εάν έχει στόχο να βγει πρώτος σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα: Φυσικά! Είναι ο στόχος μου να τελειώσω πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα.
Την έφεσή του στο σκοράρισμα: Το έχω στο αίμα μου. Το γκολ τιο έχω στο... αίμα μου. Για μένα επιθετικός σημαίνει γκολ. Αυτό είναι που κάνω και το κάνω - θεωρώ - πολύ καλά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα