Πανιώνιος – Αστέρας Τρίπολης: Τα… κέφια τους θα κρίνουν πολλά

Γιώργος Ντυμένος
Πανιώνιος – Αστέρας Τρίπολης: Τα… κέφια τους θα κρίνουν πολλά

bet365

Ο Αραμπούλι είναι το Α και το Ω της «κυανέρυθρης» επιθετικής γραμμής, ενώ ο Μαρκ Φερνάντεζ ηγείται της αντίστοιχης των Αρκάδων
Ιδιαίτερα κρίσιμο ματς θα γίνει την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη. Εκεί ο Πανιώνιος θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης και ή θα τον πλησιάσει, αποτινάσσοντας τον βραχνά του «μείον» ή θα παραμείνει βυθισμένος κάτω από το μηδέν. Βέβαια κάτι αντίστοιχο ισχύει πάνω-κάτω και για τους Αρκάδες, αφού σε περίπτωση νέας ήττας και με γνώμονα πως έχουν ήδη χάσει στα 5 από τα 6 παιχνίδια της σεζόν, θα βυθιστούν σε ένα κυκεώνα αμφισβήτησης.
Ενόψει λοιπόν του επερχόμενου ματς, κρατήστε δύο ονόματα. Εκείνα των Μποτσάνα Αραμπούλι και Μαρκ Φερνάντεζ, καθώς από τα… κέφια τους θα εξαρτηθούν πολλά. Η επίδρασή τους στη γραμμή κρούσης των ομάδων τους είναι καταλυτική και οι αριθμοί την αποτυπώνουν.
*Ο Γεωργιανός στράικερ έχει συμμετοχή στα 4 από τα 5 γκολ του Πανιωνίου. Μετρά ήδη 3 προσωπικά και έδωσε την ασίστ στον Τσιλούλη που σκόραρε στην Τούμπα. Δηλαδή με τον Α ή Β τρόπο είναι «μέσα» στο 75% των «κυανέρυθρων» τερμάτων.
*Την ίδια στιγμή είναι ο κύριος εκφραστής των επιθετικών τους ενεργειών. Ο Πανιώνιος είναι η ομάδα με τις λιγότερες τελικές στο πρωτάθλημα αφού σε 6 ματς έχει βγάλει μόλις 32 και 8 είναι του 25χρονου φορ.
*Στο… άλλο «στρατόπεδο» έχουμε τον Ισπανό, που φέτος έχει παίξει τόσο στα άκρα, όσο και παρτενέρ του Λουίς Φερνάντεζ στην κορυφή της επίθεσης του Αστέρα.
*Από την πλευρά του επίσης έχει συμμετοχή σε 4 τέρματα, εκ νέου 3 προσωπικά και μία ασίστ (στο Ηράκλειο), αλλά σε σύνολο 7 των Αρκάδων. Ετσι έδωσε το… παρών στο 57% των γκολ του.
*Παράλληλα με 15 τελικές (49 όλου του Αστέρα) είναι και αυτός ο βασικός εκφραστής των επιθετικών ενεργειών της ομάδας του.
Με γνώμονα τα παραπάνω, γίνεται σαφές πως από τα… κέφια τους θα κριθούν πολλά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα