Η δήλωση - αντίδραση του Κούγια για τις τοποθετήσεις του αντιπροέδρου της Καλαμάτας!

Η δήλωση - αντίδραση του Κούγια για τις τοποθετήσεις του αντιπροέδρου της Καλαμάτας!

Gazzetta team
Η δήλωση - αντίδραση του Κούγια για τις τοποθετήσεις του αντιπροέδρου της Καλαμάτας!

bet365

Ο Αλέξης Κούγιας για ακόμα μία φορά επέλεξε να μην αφήσει χωρίς απάντηση τοποθετήσεις που αφορούσαν τον ίδιο και την ΑΕΛ. Τι αναφέρει σε δήλωσή του.
Πιο αναλυτικά:
Προσωπική δήλωση κ. Αλέξη Κούγια - ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ
Πληροφορήθηκα πριν από λίγη ώρα ευρισκόμενος σε πολύ σοβαρό δικαστήριο στη Θεσσαλονίκη, ότι ο εργοδηγός του Μελισσανίδη, πρώην «περίεργος» υπάλληλος του ΣΔΟΕ, παρών για συμπαράσταση σε δίκες υπαλλήλων του ΣΔΟΕ που κατηγορήθηκαν στο παρελθόν για δωροδοκία,τους οποίους υπερασπίστηκα, και σημερινός αντιπρόεδρος της ιστορικής Καλαμάτας (έμαθα ότι βρίσκεται εκεί μετά τους Αγίους Αναργύρους και τον Διαγόρα των πολλών στημένων από τον συνάδελφο μου κ. Ράλλη και ότι τον πήγε εκεί ο Γιάννης ο Παπαδόπουλος) έκανε δηλώσεις, φαντάζομαι κατ’ εντολή του αφεντικού του, περί του ότι ήθελε (αλήθεια, ποια είναι αυτή πορδή του ποδοσφαίρου που εκφράζει προσωπικά "θέλω", αφού άλλος κάνει κουμάντο;) σαν αντίπαλο την ομάδα μου την ΑΕΛ και ότι θα μας ξεβρακώσει από την Τρίπολη.
Θα του δώσω μια συμβουλή:
Πρώτον να φτάνει μέχρι εκεί που φτάνει ο ίσκιος του, δηλαδή τη θέση του εργοδηγού και να μην ασχολείται με άλλα μεγέθη και δεύτερον να προσέχει τα μεγάλα λόγια, γιατί στα ποδοσφαιρικά γήπεδα δεν παίζουν οι εργοδηγοί, ούτε τα αφεντικά τους, αλλά οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές.
Εάν η Καλαμάτα μπορέσει να κερδίσει και να αποκλείσει την ΑΕΛ θα στεναχωρηθώ, αλλά θα τους χειροκροτήσω.
Τα υπόλοιπα θα τα πούμε όταν θα κατέβω την ημέρα του αγώνα στην Καλαμάτα.
Μετά την πρώτη συζήτηση στη Καλαμάτα θα τα πούμε στη ρεβάνς στη Λάρισα, όπου όπως γνωρίζουμε όλοι εμείς δεν ξεβρακώνουμε, αλλά φιλοξενούμε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα