Επέστρεψαν Βέλεθ και Κόρχουτ στον Άρη

Gazzetta team
Επέστρεψαν Βέλεθ και Κόρχουτ στον Άρη

bet365

Ο Φραν Βέλεθ ξεπέρασε την ίωση και συμμετείχε στην προπόνηση του Άρη, ομοίως και ο Μιχάι Κόρχουτ.

Στην ενημέρωσή της, η ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου (το ίδιο πρόγραμμα θα ακολουθηθεί και αύριο) περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με την Ξάνθη στην «Ξάνθη Arena» (20/10, 17:00), στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Τόσο ο Φραν Βέλεθ όσο και ο Μιχάι Κόρχουτ, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ουγγαρίας, συμμετείχαν στο σημερινό πρόγραμμα.

Ο Καραντώνης σφυρίζει με Ξάνθη

Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώθηκαν τα ονόματα του διαιτητή, των βοηθών διαιτητών, του τέταρτου διαιτητή, των διαιτητών του VAR και του AVAR, καθώς και του παρατηρητή του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα με την Ξάνθη.

Την αναμέτρηση του ΑΡΗ κόντρα στη θρακική ομάδα ορίστηκε να σφυρίξει ο Δημήτρης Καραντώνης από την Ένωση Ημαθίας.

Βοηθοί του θα είναι οι Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς) και Γιώργος Χατζηνάκος (Δράμας), ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Δημήτρης Μαλούτας (Ημαθίας).

Διαιτητής VAR: Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας) και διαιτητής AVAR: Κωνσταντίνος Καλαμπόκης (Αιτωλοακαρνανίας).

Παρατηρητής ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Βλάχος (Γρεβενών).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα