Παναθηναϊκός: Το «παλεύει» για Περιστέρι ο Περέα

Παναθηναϊκός: Το «παλεύει» για Περιστέρι ο Περέα

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Το «παλεύει» για Περιστέρι ο Περέα

bet365

Ο Κολομβιανός στράικερ θα προσπαθήσει να προπονηθεί την Παρασκευή και να τεθεί στην διάθεση του Δώνη για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Προς αποφόρτιση ο Μακέντα.

Ο Παναθηναϊκός έχει επικίνδυνη αποστολή το βράδυ της Κυριακής στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο και ο Γιώργος Δώνης πονοκεφαλιάζει για την θέση του σέντερ φορ. Οι ενοχλήσεις στην μέση του Κίκο Μακέντα μπορεί να έχουν υποχωρήσει σημαντικά, ωστόσο, αυτή την ώρα το πιθανότερο σενάριο είναι να επιλεχθεί η ξεκούραση του Ιταλού, όπως έχουμε αναφέρει από την Δευτέρα.

Εξάλλου ακολουθούν πολύ δύσκολες αναμετρήσεις με ΑΕΛ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, εκεί όπου ο Μακέντα θα πρέπει να είναι στο 100% για να μπορεί να βοηθήσει και όχι να πονάει, όπως για παράδειγμα έγινε στο παιχνίδι με την Ξάνθη, όπου πέρασε στο ημίχρονο ως αλλαγή.

Οριστική απόφαση θα παρθεί αύριο για τον Ιταλό που θέλει πάντα να αγωνίζεται!

Από κει και πέρα, ο Χουάν Περέα που υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση της Τετάρτης, ακολούθησε σήμερα θεραπεία. Ο Κολομβιανός, πάντως, δεν φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό και έλεγε στους συμπαίκτες του πως είναι καλύτερα και την Παρασκευή θα προσπαθήσει να «μπει» μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Αν δεν αντιμετωπίσει πρόβλημα, θα θέσει σοβαρή υποψηφιότητα να ξεκινήσει βασικός στην κορυφή της επίθεσης ενώ δεν αποκλείεται ο Δώνης να επιλέξει και πάλι τον Κολοβό για την θέση του «φουνταριστού». Υπενθυμίζουμε πως στο έμψυχο δυναμικό του «τριφυλλιού» υπάρχει τόσο ο Βέργος όσο και ο Καμπετσής, οι οποίοι αμφότεροι δεν έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του Έλληνα τεχνικού, χωρίς βέβαια να έχουν πάρει κάποια ευκαιρία μέσα στην σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα