Παναθηναϊκός: Τουλάχιστον επτά βαθμούς μέχρι την επόμενη διακοπή

Παναθηναϊκός: Τουλάχιστον επτά βαθμούς μέχρι την επόμενη διακοπή

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Τουλάχιστον επτά βαθμούς μέχρι την επόμενη διακοπή

bet365

Μετά το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία του, ο Παναθηναϊκός θέλει το λιγότερο ένα «επτάποντο» στην επόμενη τετράδα δύσκολων παιχνιδιών που ακολουθεί για να μην χάσει κι άλλο έδαφος για την εξάδα.

Ο φετινός Παναθηναϊκός γράφει ιστορία μέχρι στιγμής. Μόνο που η ιστορία είναι αρνητική, καθώς για πρώτη φορά το «τριφύλλι» έχει μαζέψει μόλις πέντε βαθμούς στις έξι πρώτες αγωνιστικές.

Το σύνολο του Δώνη έχει παρουσιάσει μία απογοητευτική εικόνα σε ένα «πακέτο» αναμετρήσεων που θα έπρεπε να έχει τουλάχιστον 12 βαθμούς, μιας και το πρόγραμμα ήταν βατό. Ο Παναθηναϊκός ακόμη αγνοεί εντός έδρας επιτυχία ενώ έχει την δεύτερη χειρότερη επίθεση και άμυνα στη Σούπερ Λιγκ 1.

Καμία σχέση δηλαδή με τα παιχνίδια που ακολουθούν μέχρι την επόμενη διακοπή του πρωταθλήματος.

Στα επόμενα τέσσερα ματς, ο Παναθηναϊκός πηγαίνει αρχικά στο Περιστέρι, στην συνέχεια φιλοξενεί την μαχητική ΑΕΛ και έπειτα έχει δύο κολλητά ντέρμπι. ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ως γηπεδούχος. Τέσσερα παιχνίδια «φωτιά»!

Με δεδομένο το άθλιο ξεκίνημα, οι «πράσινοι» δεν έχουν περιθώρια για νέες μεγάλες απώλειες. Ναι μεν τα παιχνίδια είναι δύσκολα, ωστόσο, ο Παναθηναϊκός πρέπει να βάλει στο σακούλι του μίνιμουμ επτά πόντους για να μην χάσει κι άλλο πολύτιμο έδαφος για την πρώτη εξάδα που οδηγεί στα πλέι-οφ.

Εκτός από την βαθμολογική συγκομιδή, η ομάδα του Δώνη θα πρέπει επιτέλους να μπει σε μια κανονικότητα εμφανίσεων και αποτελεσμάτων, ώστε να αφήσει πίσω της αυτή την τραγική εκκίνηση στην χρονιά και σιγά σιγά να ξαναφέρει τον κόσμο στο πλευρό της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα