Ολυμπιακός: Υπέγραψε 5ετές συμβόλαιο ο Κωστή

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Υπέγραψε 5ετές συμβόλαιο ο Κωστή

bet365

Οριστικά παίκτης του Ολυμπιακού ο Κωστή, με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια για 5ετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Επιστροφή στοιχήματος* στον αγώνα Ελλάδα - Βοσνία και αμέρητα ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Κωστή, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν την Τρίτη (15/10) 5ετές συμβόλαιο συνεργασίας, όπως αναμενόταν εξάλλου.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο παίκτης θα πάρει τον πρώτο χρόνο 90.000 ευρώ, ενώ οι απολαβές του θα ανεβαίνουν κλιμακωτά.

Όσον αφορά στη Νέα Σαλαμίνα, στην οποία θα παίξει δανεικός ως το τέλος της σεζόν, θα πάρει 500.000 ευρώ (θα δοθούν σε τρεις δόσεις) ενώ θα διατηρεί και ποσοστό μεταπώλησης 15% συν ένα ποσοστό αν δοθεί δανεικός ή ακόμα και εάν πουληθεί σε άλλη κυπριακή ομάδα που θα είναι 50.000.

Μάλιστα, ο παίκτης, που είναι στην Ελλάδα θα ξεναγηθεί και στον Ρέντη όπου θα γνωρίσει τον Μαρτίνς και τους νέους συμπαίκτες του - πολλούς εξ αυτών θα έχει κοντά του την επόμενη σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα