Ξάνθη: «Κ. Καρυπίδη, ποιο είναι το δικό σας αφεντικό αυτή την εποχή;»

Gazzetta team
Ξάνθη: «Κ. Καρυπίδη, ποιο είναι το δικό σας αφεντικό αυτή την εποχή;»

bet365

Η Ξάνθη απάντησε με νέα ανακοίνωση στα λεγόμενα του Αρη για τα περί ιδιοκτησίας ρωτώντας ειρωνικά για το που ανήκει ο ιδιοκτήτης των «κίτρινων», Θόδωρος Καρυπίδης.

Ο πόλεμος... ανακοινώσεων μεταξύ της Ξάνθης και του Αρη για την μη χορήγηση εισιτηρίων στους «κίτρινους» συνεχίζεται. Μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις της Ξάνθης για τον λόγο που δεν διαθέτει εισιτήρια και την απάντηση του Αρη, ήρθε την Τρίτη νέα ανακοίνωση εκ μέρους της ακριτικής ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθη:

Δεν έχουμε να απαντήσουμε τίποτα πέραν των όσων αναφέρουμε στην ανακοίνωσή μας στην ΠΑΕ Άρης (Σωματείο στο οποίο έχουμε και σεβασμό και εκτίμηση για την ιστορία που έχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο) ΑΛΛΑ που εκπροσωπείται από τον κ. Καρυπίδη. Σας επιστρέφουμε λοιπόν την ερώτηση κ. Καρυπίδη με τα περίφημα «KARIPIDIS PΑLLETS» που ασχολείστε, ποιο είναι το δικό σας μεγάλο αφεντικό αυτή την εποχή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα