Ολυμπιακός: Για Τρίτη οι ανακοινώσεις με Κωστή

Ολυμπιακός: Για Τρίτη οι ανακοινώσεις με Κωστή

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Για Τρίτη οι ανακοινώσεις με Κωστή

bet365

Ο νεαρός Κύπριος χαφ σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν έχει ήδη υπογράψει το συμβόλαιο πέντε ετών με τον Ολυμπιακό και την Τρίτη θα πέσουν οι υπογραφές και με τις ομάδες για να ανακοινωθεί.

Ο Κωστή βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και έχουν πέσει και οι υπογραφές για το συμβόλαιό του διάρκειας πέντε ετών. Την Τρίτη θα πέσουν και οι υπογραφές με Νέα Σαλαμίνα και Ολυμπιακό και θα πάρει έτσι επίσημη μορφή η μεταγραφή του 19χρονου διεθνούς Κύπριου χαφ.

Η αντιπροσωπεία των Κύπριων αποτελείται από τον πρόεδρο, τον αντιπρόεδρο και τον γενικό γραμματεία του σωματείου της Αμμοχώστου, δηλαδή τους Θουκή Θουκυδίδη, Γιάννο Χρυσοστόμου και Κωνσταντίνο Παναγιώτου. Η Νέα Σαλαμίνα θα πάρει 500.000 ευρώ σε τρεις δόσεις. Στην συμφωνία επρόκειτο να μπει και ποσοστό μεταπώλησης (15%) αλλά και ρήτρα που λέει ότι αν ο ποδοσφαιριστής δοθεί δανεικός είτε πωληθεί σε άλλη κυπριακή ομάδα τότε πέραν από το 15% η Νέα Σαλαμίνα θα πάρει άλλες 50 χιλιάδες ευρώ. Το πλάνο περιλαμβάνει ο Ιωάννης Κωστή να συνεχίσει ως δανεικός στη Νέα Σαλαμίνα μέχρι το καλοκαίρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα