Προπόνηση χωρίς Βέλεθ στον Άρη

Προπόνηση χωρίς Βέλεθ στον Άρη

Gazzetta team
Προπόνηση χωρίς Βέλεθ στον Άρη

bet365

Δίχως τους διεθνείς και τον Φραν Βέλεθ πραγματοποιήθηκε το σημερινό (14/10) πρόγραμμα προετοιμασίας του Άρη.

Ο Ισπανός είχε λάβει ειδική άδεια για οικογενειακούς λόγους και ταξίδεψε στην Ισπανία και επέστρεψε με ίωση. Στην ενημέρωσή της, η ΠΑΕ ανέφερε: «Μετά το διήμερο ρεπό (Σαββατοκύριακο) επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ. Η προπόνηση ήταν πρωινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής με την Ξάνθη στο «Ξάνθη Arena» (20/10, 17:00), στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Ο Φραν Βέλεθ, ο οποίος επέστρεψε από την Ισπανία (είχε πάρει άδεια για οικογενειακούς λόγους), δεν συμμετείχε στο σημερινό πρόγραμμα, λόγω ίωσης.

Αύριο, Τρίτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα