Ιγκλέσιας: «Στον Αστέρα, ξέρουμε πως να περνάμε τις δύσκολες στιγμές»

Gazzetta team
Ιγκλέσιας: «Στον Αστέρα, ξέρουμε πως να περνάμε τις δύσκολες στιγμές»

bet365

Ενωτικός εμφανίστηκε ο Ματίας Ιγκλέσιας, ο οποίος τόνισε πως στον Αστέρα οι δύσκολες στιγμές δένουν την ομάδα.

Ο Αστέρας μετρά μία νίκη σε έξι ματς και με την επιστροφή της ομάδας στη δράση άπαντες θέλουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα. Σ' αυτό στάθηκε ο Ματίας Ιγκλέσιας, ο οποίος είπε πως η ομάδα στις λεπτομέρειες δεν πήρε κάτι καλύτερο απ' ότι έχει μέχρι στιγμής.

Οι δηλώσεις του Αργεντινού στο arcadiasports.gr:

Πέρασε ένα δύσκολο πρόγραμμα. Πιστεύεις ότι θα μπορούσατε να είχατε κάτι παραπάνω στη συγκομιδή βαθμών;

«Ισχύει, είχαμε δύσκολο πρόγραμμα αλλά πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει κάτι καλύτερο.

Είμαστε ΑΣΤΕΡΑΣ, δουλέψαμε αρκετά καλά και πιστεύω ότι, όπως είπα, μπορούσαμε να έχουμε πάρει κάτι παραπάνω. Δεν τα καταφέραμε στις λεπτομέρειες».

Ερχεται ένα ματς με τον Πανιώνιο. Πόσο σημαντικό είναι για να ξεκινήσει η ομάδα την αντεπίθεσή της;

«Είναι σημαντικό και πολύ δύσκολο το ματς που έρχεται, αλλά αυτό ισχύει για εμάς όποιον κι αν έχουμε απέναντί μας. Η φιλοσοφία μας στον ΑΣΤΕΡΑ είναι πως θέλουμε να τον κερδίζουμε κάθε αγώνα που παίζουμε».

Πως είναι το κλίμα στην ομάδα;

«Είμαστε πολύ καλά, έχουμε καλό κλίμα και σίγουρα θα πάει καλά η συνέχεια. Στον ΑΣΤΕΡΑ ξέρουμε πως να περνάμε τις δύσκολες στιγμές, αυτές μας δένουν. Αργά ή γρήγορα θα έρθουν τα καλά αποτελέσματα. Ελπίζω να συμβεί αυτό γρήγορα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα