ΑΕΛ: «Τρέχουν» οι εργασίες στην «AEL FC ARENA»

ΑΕΛ: «Τρέχουν» οι εργασίες στην «AEL FC ARENA»

Gazzetta team
ΑΕΛ: «Τρέχουν» οι εργασίες στην «AEL FC ARENA»

bet365

Πιο σύντομα από ότι προέβλεπε το αρχικό χρονοδιάγραμμα προχωρούν τα έργα αντικατάστασης του χλοοτάπητα στην «AEL FC ARENA».

Ταχεία είναι η πρόοδος των έργων στην «AEL FC ARENA».

Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος, η 1η φάση της διαδικασίας αντικατάστασης του χλοοτάπητα ολοκληρώθηκε πιο γρήγορα από αυτό που όριζε το αρχικό χρονοδιάγραμμα κι έτσι το πιο πιθανό είναι το νέο χορτάρι να είναι όσο το δυνατόν πιο σύντομα έτοιμο.

Φυσικά, αυτή ήταν μόνο η αρχή. αφού εκκρεμούν ακόμη τέσσερις διαδοχικές φάσεις προτού αναμορφωθεί και επίσημα το γήπεδο των «βυσσινί» και γίνει ξανά κατάλληλο για να φιλοξενήσει τους αγώνες της ομάδας, κάτι το οποίο από ότι φαίνεται θα συμβεί κανονικά από το επόμενο εντός έδρας ματς, στις 3 Νοεμβρίου κόντρα στην ΟΦΗ για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ολοκληρώθηκε συντομότερα από το χρονοδιάγραμμα σήμερα το απόγευμα η 1η φάση της απομάκρυνσης του παλαιού χλοοτάπητα, αλλά και τμήματος του υπεδάφους και χωρίς χρονοτριβή άρχισε από απόψε κιόλας η 2η φάση της εξομάλυνσης του υπάρχοντος εδάφους με εξειδικευμένα γεωργικά και χωματουργικά μηχανήματα, προκειμένου με τεχνολογία laser να δημιουργηθούν με απόλυτη ακρίβεια οι απαραίτητες κλίσεις του υπεδάφους.

Η κορυφαία στην Ελλάδα αλλά καις τις Βαλκανικές χώρες ανάδοχος εταιρεία Hellasod και οι Λαρισαίοι συνεργάτες της εργάζονται πυρετωδώς από το πρώτο φως της ημέρας έως αργά τη νύχτα προκειμένου να ολοκληρώνονται οι φάσεις του έργου συντομότερα.

Με την ολοκλήρωση της 2ης φάσης θα ξεκινήσουν οι εργασίες της 3ης φάσης που περιλαμβάνει την ανάπτυξη του νέου αποστραγγιστικού συστήματος, προκειμένου να περάσουμε στην 4η φάση όπου θα πραγματοποιηθούν νέες χωματουργικές εργασίες, ώστε στην 5η φάση να ξεκινήσει η τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα