Σίμος: «Ο τρόπος προσέγγισής μας δεν αλλάζει ενόψει Ολυμπιακού»

Σίμος: «Ο τρόπος προσέγγισής μας δεν αλλάζει ενόψει Ολυμπιακού»

Gazzetta team
Σίμος: «Ο τρόπος προσέγγισής μας δεν αλλάζει ενόψει Ολυμπιακού»

bet365

Δηλώσεις μετά τη φιλική ήττα από τον Εργοτέλη έκανε ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος ενόψει και του αγώνα με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί μετά τη διακοπή.

Ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα με 3-2 από τον Εργοτέλη σε φιλική αναμέτρηση που έλαβε χώρα στο Παγκρήτιο Στάδιο. Μετά το τέλος του ματς, ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος ανέφερε πως δεν υπάρχει προβληματισμός, τονίζοντας πως ο τρόπος προσέγγισης της ομάδας του δεν θα αλλάξει για το ματς με τους «ερυθρόλευκους».

«Ήταν ένας αγώνας χρήσιμος για εμάς, τον χρειαζόμασταν. Από Δευτέρα ξεκινάμε την προετοιμασία για τον Ολυμπιακό, μακάρι να είμαστε όλοι υγιείς. Δεν υπάρχει προβληματισμός, αλλά θα δούμε αν υπάρχουν κάποιες αδυναμίες, οι οποίες θα διορθωθούν μέσα από την προπόνηση. Ο Ολυμπιακός παίζει στο Champions League και είναι από τις καλύτερες ομάδες της χώρας μας. Αλλά για εμάς δεν αλλάζει κάτι ως προς τον τρόπο προσέγγισης για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας για να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από αυτό το παιχνίδι», υποστήριξε ο Σίμος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα