Φορτούνης: «Είχα βρεθεί κοντά στον ΑΠΟΕΛ»

Gazzetta team
Φορτούνης: «Είχα βρεθεί κοντά στον ΑΠΟΕΛ»

bet365

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης γιόρτασε τα 20 χρόνια του Συνδέσμου Φιλάθλων ΟΣΦΠ στη Λάρνακα και αναφέρθηκε και στο ενδιαφέρον που είχε δείξει γι' αυτόν στο παρελθόν ο ΑΠΟΕΛ.

Ο Κώστας Φορτούνης ταξίδεψε στην Κύπρο, όπου έδωσε το «παρών» στη γιορτή για τα 20 χρόνια του Συνδέσμου Φιλάθλων του Ολυμπιακού στη Λάρνακα. Ο αρχηγός των ερυθρόλευκων στο περιθώριο της εκδήλωσης μίλησε στους δημοσιογράφους που κάλυπταν την εκδήλωση και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για το διάστημα που είχε δοκιμαστεί στον ΑΠΟΕΛ στο παρελθόν.

Ο Φορτούνης ανέφερε πως ήταν πολύ κοντά τότε στο να υπογράψει στην κυπριακή ομάδα, με προπονητή τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. «Τότε κόουτς ήταν ο Γιοβάνοβιτς. Ήταν κοντά να έρθω εδώ. Ήταν καλή εμπειρία, είχε καλή ομάδα ο ΑΠΟΕΛ. Δεν ήρθα όμως και προχωράμε», ανέφερε ο Φορτούνης.

Αναλυτικά ο Φορτούνης μίλησε:

Για την παρουσία του στην γιορτή των φιλάθλων του Ολυμπιακού στην Λάρνακα: «Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε σε μια ωραία γιορτή. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές, μακάρι να συνεχιστεί αυτό».

Για την αγάπη του κόσμου: «Αυτό δείχνει ότι κάτι κάνεις καλά, ότι σε αγαπάει ο κόσμος, το νιώθω πολύ έντονα, έχω μέσα στην καρδιά μου τον κόσμο της ομάδας. Είμαι πέντε χρόνια στην ομάδα και ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει ο κόσμος του Ολυμπιακού και προσπαθώ πάντα ότι μου ζητάει να είμαι εκεί».

Για τις απαιτήσεις του κόσμου: «Ειδικά στο γήπεδο οι απαιτήσεις του κόσμου είναι πολύ μεγάλες».

Για την φετινή σεζόν: «Η σεζόν ξεκίνησε ιδανικά. Είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα, θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, αυτός είναι ο στόχος μας και πιστεύω ότι στο τέλος της σεζόν θα πανηγυρίσουμε».

Αν θα προλάβει να αγωνιστεί στην Ευρώπη: «Αν συνεχίσουμε στο Europa League σίγουρα, αν είμαστε στο Champions League ακόμα καλύτερα. Σύμφωνα με την κατάσταση που βρίσκομαι πιστεύω ότι μετά τα Χριστούγεννα θα είμαι καλά».

Για τον τραυματισμό του: «Υπάρχουν κι αυτά στο ποδόσφαιρο, έτυχε σε μένα φέτος. Δυσκολεύομαι γιατί δεν έχω ξαναβρεθεί σε τέτοια θέση αλλά τώρα σιγά σιγά κάνω προπονήσεις και βρίσκομαι όλο και πιο κοντά στην ομάδα και είμαι καλύτερα».

Για τον Ιωάννη Κωστή: «Δεν τον γνωρίζω προσωπικά. Μακάρι το παιδί να έρθει στην ομάδα, να ενταχθεί και να παίξει όσο πιο γρήγορα μπορεί. Οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγάλες, εμείς θα τον υποδεχθούμε σιγά σιγά να ενταχθεί στην πρώτη ομάδα, μακάρι να έρθει να προσχωρήσει και να παίξει στον Ολυμπιακό».

Για το επόμενο ματς στην Ευρώπη με την Μπάγερν: «Είναι δύσκολο ματς, χωρίς φόβο θα προσπαθήσει η ομάδα για το θετικό αποτέλεσμα».

Για την παρουσία του στην Κύπρο για δοκιμαστικά στον ΑΠΟΕΛ: «Τότε ήταν προπονητής ο Γιοβάνοβιτς. Να σου πω την αλήθεια ήμουν κοντά να έρθω. Ήταν μια πολύ καλή εμπειρία για μένα, το ΑΠΟΕΛ είχε πολύ καλή ομάδα».

Για το αν έχει βλέψεις για να αγωνιστεί σε ομάδα του εξωτερικού: «Πάντα υπάρχουν τέτοιες βλέψεις για κάθε ποδοσφαιριστή, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι γεμάτος στον Ολυμπιακό, τα έχω όλα δεν μου λείπει κάτι γι αυτό υπέγραψα το καινούργιο συμβόλαιο. Ο κόσμος, η διοίκηση, οι συμπαίκτες μου και ο προπονητής είμαστε πάρα πολύ καλά όλοι μαζί, υπάρχει πάρα πολύ καλό κλίμα. Ευχαριστιέμαι το ποδόσφαιρο στον Ολυμπιακό και μακάρι να το κάνω και τα επόμενα χρόνια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα