ΑΕΛ: Μέχρι αργά το βράδυ οι εργασίες στο γήπεδο (pics)

ΑΕΛ: Μέχρι αργά το βράδυ οι εργασίες στο γήπεδο (pics)

Gazzetta team
ΑΕΛ: Μέχρι αργά το βράδυ οι εργασίες στο γήπεδο (pics)

bet365

Τα έργα στο AEL FC Arena άρχισαν την Παρασκευή, με την ΑΕΛ να ανακοινώνει την έναρξη των εργασιών για την αλλαγή του χλοοτάπητα.

Οι εργασίες στο γήπεδο της ΑΕΛ γίνονται σε έντονους ρυθμούς και το πλάνο είναι το AEL FC Arena να είναι έτοιμο στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας με τον ΟΦΗ στις 3/11.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι από σήμερα το πρωί άρχισαν οι εργασίες για την αλλαγή του χλοοτάπητα του AEL FC ARENA και συνεχίζονται πυρετωδώς μέχρι και αυτή την ώρα.

Αύριο θα ολοκληρωθεί η αποκομιδή του παλιού χλοοτάπητα και αμέσως μετά θα ξεκινήσουν οι χωματουργικές και αποστραγγιστικές εργασίες, καθώς και οι εργασίες διαμόρφωσης του υποστρώματος για την τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα