Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για το νέο συμβόλαιο του Ομάρ

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για το νέο συμβόλαιο του Ομάρ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για το νέο συμβόλαιο του Ομάρ

bet365

Ο Ολυμπιακός με τον Ομάρ έχουν αρχίσει από τον περασμένο Αύγουστο συζητήσεις για το καινούριο συμβόλαιο του Νορβηγού και εξακολουθεί να εκτιμάται πως ο νέος κύκλος επαφών μπορεί να οδηγήσει σε οριστικό deal.
Στην πρώτη συζήτηση που είχε γίνει Αύγουστο και Σεπτέμβριο δεν υπήρξε πλήρης ταύτιση στο οικονομικό σκέλος. Επειδή όμως και ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον Ομάρ και ο Νορβηγός νιώθει πολύ καλά με την οικογένειά του στην Ελλάδα γίνεται αυτό το διάστημα μία νέα προσπάθεια να τα βρουν οριστικά οι δύο πλευρές και μέσα σε πολύ καλό κλίμα. Για τον Ομάρ μάλιστα είναι πολύ σημαντικό το ότι οι δικοί του άνθρωποι είναι πολύ καλά στην χώρα μας και επίσης έχει μία οικογένεια που δεν της αρέσουν οι μεγάλες και δραστικές αλλαγές περιβάλλοντος ή ομάδας/ων.
Στη Νορβηγία υπήρξαν αναφορές πως μπορεί να προκύψει την επόμενη εβδομάδα ένα τελικό ραντεβού. Ωστόσο φαίνεται πως το story αυτό μπορεί να πάει έως τον Δεκέμβριο για να κλείσει οριστικά και θετικά. Αυτήν την στιγμή πάντως η εκτίμηση παραμένει πως ο Ομάρ με τον Ολυμπιακό θα καταφέρουν να βρουν την χρυσή τομή για ένα νέο συμβόλαιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα