Παναθηναϊκός: Με Κολοβό και Μπεκ η προπόνηση

Παναθηναϊκός: Με Κολοβό και Μπεκ η προπόνηση

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Με Κολοβό και Μπεκ η προπόνηση

bet365

Ο Δημήτρης Κολοβός επανήλθε σε φουλ ρυθμούς προπόνησης, ενώ και ο Ούφε Μπεκ έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα της Παρασκευής στο Κορωπί.

Στον Παναθηναϊκό συνεχίζουν τη δουλειά μέχρι και την επόμενη εβδομάδα όταν θα κοντραριστούν με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι στην επανέναρξη των πρωταθλημάτων μετά τα προκριματικά του Euro 2020.

Στο «Γ.Καλαφάτης», το πρωί της Παρασκευής, ο Δημήτρης Κολοβός επανήλθε σε φουλ ρυθμούς μετά τις ενοχλήσεις που είχε αισθανθεί στους κοιλιακούς χθες (10/10), ενώ, ο Ούφε Μπεκ έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα, σε αντίθεση με την Πέμπτη που είχε ακολουθήσει ένα μέρος.

Από εκεί κι έπειτα ατομικό έκαναν οι Μακέντα, Χατζηθεοδωρίδης και Νούνες και το Σαββατοκύριακο οι «πράσινοι» έχουν ρεπό...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα