Ο Λάζαρος, ο Μαουρίτσιο κι ο…γάϊδαρος!

Ο Λάζαρος, ο Μαουρίτσιο κι ο…γάϊδαρος!

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος εξηγεί στο blog του στο gazzetta γιατί ακόμη δεν έχει γυρίσει ο Λάζαρος στον Ολυμπιακό, ενώ ο Μαουρίτσιο ήδη παίζει στον ΠΑΟΚ.

Ολυμπιακός - Βαλένθια με υψηλές αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Αρκετοί οπαδοί του Ολυμπιακού αναρωτιούνται αυτές τις ημέρες γιατί δεν έχει επανέλθει ακόμη στην δράση ο Λάζαρος, παρότι έχουν περάσει πλέον οκτώ μήνες από τον σοβαρό τραυματισμό του.

Πολλοί μάλιστα,ki όχι παράλογα, προχωράνε ένα βήμα το ερώτημα, λέγοντας, «ο Μαουρίτσιο είχε ίδιο τραυματισμό ένα μήνα αργότερα από τον Λάζαρο και ήδη παίζει στον ΠΑΟΚ. Εδώ ακόμη κι ο Βιεϊρίνια, που είχε επίσης ίδιο τραυματισμό δύο μήνες μετά τον Λάζαρο κι είναι έτοιμος να παίξει. Ο Λάζαρος γιατί δεν παίζει;».

Η αλήθεια είναι ότι ο Χριστοδουλόπουλος υπέστη χιαστούς στις 17 του περασμένου Φλεβάρη, ο Μαουρίτσιο στις 10 του περασμένου Μάρτη κι ο Βιεϊρίνια στις 21 του περασμένου Απρίλη. Με τον Μαουρίτσιο ήδη να έχει μπει αλλαγή στα δύο τελευταία παιχνίδια του ΠΑΟΚ-και στο δεύτερο να έχει συμμετοχή 30 λεπτών. Υπό αυτή την έννοια, αναπόφευκτα δημιουργείται ένα ερώτημα για τον Λάζαρο, που παρεμπιπτόντως κι αν υποτεθεί ότι παίζει ρόλο κι αυτή η παράμετρος, δεν έχει και καμία μεγάλη διαφορά ηλικίας σε σχέση με τον Μαουρίτσιο-31 γίνεται μέσα στον μήνα ο παίκτης του ΠΑΟΚ, 33 θα γίνει το Δεκέμβρη ο παίκτης του Ολυμπιακού.

Ας επιχειρήσουμε να απαντήσουμε στο ερώτημα.

Πρώτον, η κάθε περίπτωση χιαστών μπορεί να είναι διαφορετική. Δεν είναι ακριβώς όλες ίδιες. Για παράδειγμα, ο Λάζαρος είχε και πρόβλημα στο μηνίσκο του. Χρειάστηκε κι εκεί επέμβαση, που σημαίνει πιθανή καθυστέρηση στην επάνοδο.

Δεύτερον, ο Λάζαρος έπαθε χιαστό δεύτερη φορά και δη στο ίδιο γόνατο. Όπερ σημαίνει ότι ήταν άλλη η σοβαρότητα της κατάστασης του. Άλλο πράγμα είναι να παθαίνεις χιαστούς μία φορά κι άλλο να ξαναπαθαίνεις χιαστούς και μάλιστα στο ίδιο γόνατο (π.χ. ο Μάνταλος της ΑΕΚ είχε κι αυτός δύο χιαστούς, αλλά στα δύο γόνατα).

Τρίτον, ο Λάζαρος στα μέσα του Σεπτέμβρη, παραμονές του αγώνα με την Τότεναμ, κι ενώ ετοιμάζονταν να μπει σε φουλ προπονητικούς ρυθμούς, υπέστη θλάση, που όπως τελικά αποδείχθηκε δεν ήταν «ελαφράς μορφής», όπως είχε διαρρεύσει, αλλά τον άφησε πίσω ήδη τέσσερις ολόκληρες εβδομάδες, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για παίκτη που λείπει ήδη οκτώ μήνες.

Αυτή λοιπόν είναι η πραγματικότητα κι έτσι εξηγείται βάσει γεγονότων το πώς ο έμπειρος άσος του Ολυμπιακού είναι ακόμη στα πιτς. Και θα πρέπει να περιμένει ακόμη τουλάχιστον δύο εβδομάδες για να μπει σε ρυθμούς δυνατούς στην προπόνηση. Η ουσία είναι ότι τον…γάϊδαρο τον έφαγε και τώρα του απομένει η ουρά. Καλύτερα να αργήσει λίγο ακόμη, αλλά να μπει χωρίς κανένα πρόβλημα, αυτή τη φορά.

Από την στιγμή που στον Ολυμπιακό τον βλέπουν να δουλεύει σαν «σκυλί», κάνοντας θεραπείες και ειδικά προγράμματα πρωί και βράδυ (!), είναι ευχαριστημένοι γιατί έχουν τη σιγουριά ότι θα γυρίσει καλά. Και ξέρουν πόσο μπορεί να βοηθήσει…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.