Ολυμπιακός: Δοκιμή του Μαρτίνς με αριστερό μπακ τον Γκασπάρ

Ολυμπιακός: Δοκιμή του Μαρτίνς με αριστερό μπακ τον Γκασπάρ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Δοκιμή του Μαρτίνς με αριστερό μπακ τον Γκασπάρ

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε τις δοκιμές του στο εσωτερικό δίτερμα της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού με την Κ-19 το πρωί της Πέμπτης. Δεν χρησιμοποίησε τον Βαλμπουενά.
Στο α' μέρος στο εσωτερικό δίτερμα της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού με την Κ-19 για τους μεγάλους κίπερ ήταν ο Αλέν, αρ. μπακ ο Γκασπάρ, κέντρο άμυνας με Αβραάμ και Μπα και δεξί μπακ ο Τοροσίδης. Κέντρο με Γκιγιέρμε, Μπενζιά & Ραντζέλοβιτς δεξιά και Μπρούνο αριστερά. Επιτελικός χαφ ο Λοβέρα και επιθετικός ο Σουντανί. Ο Λοβέρα χρησιμοποιήθηκε και στα άκρα και ο Μπρούνο πίσω από το φορ. Στο 2ο μέρος ο Αλέν έπαιξε με τους Νέους και ο Καραργύρης με τους μεγάλους, ο Ξενιτίδης μπήκε αντί του Γκιγιέρμε και ενώ αγωνίστηκε και ο Ελ Αραμπί. Επίσης έπαιξε και ο Γκερέρο. Δεν χρησιμοποιήθηκε ο Βαλμπουενά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα