ΑΕΚ: Οι αναζητήσεις του Ίλια Ίβιτς...

ΑΕΚ: Οι αναζητήσεις του Ίλια Ίβιτς...

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Οι αναζητήσεις του Ίλια Ίβιτς...

bet365

Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής, το ταξίδι στο εξωτερικό και το... ψάξιμο για όλα και κυρίως για την ενίσχυση του ρόστερ στο κέντρο της άμυνας και στην επίθεση της Ένωσης

Ο Ίλια Ίβιτς αφού ξεπέρασε το σοκ της αναμέτρησης της ΑΕΚ στην Λάρισα με αντίπαλο την ΑΕΛ (ένα ματς για το οποίο είχε ενημερώσει πως έπρεπε να αναζητηθεί ο τρόπος να μη γίνει σε αυτό το... βοσκοτόπι για αγωνιστικό χώρο), με ένα δύσκολο 48ωρο μετά την επιστροφή από την Θεσσαλία και δίχως πολύ ύπνο, συνέχισε από εκεί που έμεινε. Κοινώς σήκωσε και πάλι τα... μανίκια κι εστίασε στο βασικό αντικείμενο της δουλειάς του που δεν είναι άλλο από την ενίσχυση του ρόστερ και όχι μόνο...

Το πρόσφατο ταξίδι στο εξωτερικό συνδυάστηκε με προσωπικό και επαγγελματικό ζήτημα. Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής βρέθηκε (και) στην πατρίδα του ενώ αρκετό καιρό τώρα έχει βάλει σε λειτουργία τις διασυνδέσεις του για να είναι έτοιμος ενόψει χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, τη στιγμή που εννοείται πως κοιτάζει και πιο μακριά.

Για τον λόγο αυτό στην ατζέντα αναζήτησής του είναι ψηλά το θέμα του κεντρικού αμυντικού. Έχοντας στο ρόστερ ποδοσφαιριστές όπως ο Τσιγκρίνσκι και Βράνιες μπορεί η σεζόν να βγαίνει αλλά δεν... υπάρχει τίποτα για την επόμενη αφού το μέλλον των δύο αυτή τη στιγμή και μετά το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς δεν είναι δεδομένο στην ΑΕΚ.

Ωστόσο στο μυαλό του τεχνικού διευθυντή της Ένωσης υπάρχουν και πιο άμεσες ανάγκες. Αυτές "φωνάζουν" στην γραμμή κρούσης των "κιτρινόμαυρων" και δη στα φτερά της. Βασική ανάγκη είναι η προσθήκη ενός εξτρέμ και η εντολή αναζήτησης και εύρεσης έχει ήδη δοθεί.

Εννοείται πως από το κάδρο δεν μπορεί να λείπει και το θέμα της παρακολούθησης περιπτώσεων που αφορούν τη τεχνική ηγεσία της ομάδας. Προσοχή εδώ δεν έχει γίνει προσπάθεια για κάτι άμεσο, τουλάχιστον αυτό προκύπτει από το ρεπορτάζ, ωστόσο προφανώς και ο Ιλια Ίβιτς θα είναι έτοιμος για την επόμενη μέρα στον πάγκο της ΑΕΚ αν (μακάρι να μην) αυτό χρειαστεί και πιο σύντομα από το τέλος της σεζόν...

Ούτως ή άλλως πλέον μπαίνουμε σε μια φάση κρίσης για το ποδοσφαιρικό τμήμα και τα πρόσωπά του από το αφεντικό των Σπατών το οποίο δεν είναι άλλο από τον Σέρβο τεχνικό διευθυντή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα