Ολυμπιακός: Προχωρά για την ανανέωση του συμβολαίου του Ομάρ!

Ολυμπιακός: Προχωρά για την ανανέωση του συμβολαίου του Ομάρ!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Προχωρά για την ανανέωση του συμβολαίου του Ομάρ!

bet365

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε πολύ προχωρημένες επαφές με την πλευρά του 27χρονου αρχηγού του για νέο συμβόλαιο καθώς το υπάρχον εκπνέει φέτος. Μέχρι την άλλη εβδομάδα οι τελικές εξελίξεις.
Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες σε διαδικασία τελικών διαπραγματεύσεων με τους Πειραιώτες για ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Νορβηγός είχε δηλώσει το πόσο πολύ ήθελε να μείνει στον Ολυμπιακό ενώ ο σύλλογός του είχε αρνηθεί κρούσεις για εκείνον ακόμα και πρόσφατα. Από τη Νορβηγία υπάρχουν μάλιστα ρεπορτάζ που τονίζουν ότι το τελικό ραντεβού για το νέο συμβόλαιο μπορεί να γίνει και μέσα στην επόμενη εβδομάδα και πως το κλίμα για νέο deal είναι πολύ καλό. Η συζήτηση αποσκοπεί φυσικά στο να είναι ένα νέο συμβόλαιο τουλάχιστον δύο ετών.
Ο 27χρονος διεθνής άσος είναι αρχηγός στον Ολυμπιακό και στην Εθνική Νορβηγία. Φέτος έχει 14 συμμετοχές και το συμβόλαιό του λήγει εντός της τρέχουσας σεζόν. Συνολικά στον Ολυμπιακό έχει 137 ματς με 10 γκολ και 14 ασίστ. Ο έμπειρος δεξιός μπακ είχε αποκτηθεί το 2014 από την Αϊντραχτ Μπράουνσβαϊγκ και με εξαίρεση έναν δανεισμό στην Χαλ όλο το υπόλοιπο διάστημα αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα