Παναθηναϊκός: Αργοπορίες, κινητά και όχι ξενύχτια αφορούν τα πρόστιμα!

Παναθηναϊκός: Αργοπορίες, κινητά και όχι ξενύχτια αφορούν τα πρόστιμα!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Αργοπορίες, κινητά και όχι ξενύχτια αφορούν τα πρόστιμα!

bet365

Διαβάστε τι ισχύει για τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, τα περισσότερα κατά την διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας.

Τις τελευταίες ημέρες έχουν δει το φως της δημοσιότητας αρκετά σενάρια για πειθαρχικά παραπτώματα των παικτών του Παναθηναϊκού, τα οποία δεν ήταν απλά όμως για παράδειγμα η αργοπορία του Νίκου Βέργου στην προπόνηση, αλλά αφορούσαν πιο «χοντρά» περιστατικά, όπως ξενύχτια και παραβίαση του ωραρίου. Κάτι που δεν ισχύει.

Αυτό που ισχύει είναι το εξής:

Την εβδομάδα που προηγήθηκε του παιχνιδιού με την Ξάνθη στην Ριζούπολη, τα πρόστιμα έπεσαν... βροχή και είχαν να κάνουν για μικρές ή μεγαλύτερες αργοπορίες στην προγραμματισμένη άφιξη στο προπονητικό κέντρο πριν την προπόνηση(45 λεπτά πριν πρέπει να δίνουν το παρών οι παίκτες), για καθυστέρηση στην προπόνηση αλλά και για... απαγορευμένες συμπεριφορές στο «Καλαφάτης», όπως είναι για παράδειγμα η χρήση κινητών σε συγκεκριμένες συνθήκες της παρουσίας των παικτών.

Τα χρήματα από αυτά τα πρόστιμα πιθανότατα θα μοιραστούν στους εργαζομένους στο Κορωπί ενώ είναι πολύ πιθανό, όπως συνηθίζεται, να γίνει κάποιο ομαδικό γεύμα ή δείπνο και να το... κεράσουν οι παίκτες που τιμωρήθηκαν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα