Αρης: Κέρδισε αλλά και οι «ρεζέρβες» έδειξαν τις ίδιες αδυναμίες

Αρης: Κέρδισε αλλά και οι «ρεζέρβες» έδειξαν τις ίδιες αδυναμίες

bet365

Ο Άρης επικράτησε του Απόλλωνα Λάρισας με 3-1 σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Ευόσμου με σκόρερ τους Τόνσο (2), Μαντσίνι.

Γερμανία - Αργεντινή με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Καταρχάς, ο αγωνιστικός χώρος ήταν τουλάχιστον ακατάλληλος για ποδόσφαιρο τα… βαθουλώματα στο χορτάρι έδιναν «ύψος» στην μπάλα με συνέπεια να δυσκολεύονται οι ποδοσφαιριστές να την ελέγξουν. Στο παιχνίδι, παρότι η ενδεκάδα που χρησιμοποίησε ο Τόλης Τερζής δεν είχε καμία σχέση μ’ αυτή των επίσημων αγώνων, τα στοιχεία που παρουσίασε ο Άρης ήταν τα ίδια. Μια ομάδα με έντονη επιθετική δράση και ταυτοχρόνως με αδυναμίες σε ανασταλτικό επίπεδο.

Για την ακρίβεια, επέλεξε τους Μενέντεθ-Κωνσταντινίδη στα άκρα όπου φάνηκε και η έλλειψη ρυθμού και τους Σόουζα-Δεληζήση στο κέντρο της άμυνας. Μπα, Ντουάρτε και Τόνσο ήταν στον άξονα της μεσαίας γραμμής, Μαντσίνι και Μαρτίνες ήταν στα άκρα και ο Διαμαντόπουλος στην κορυφή της επίθεσης. Ο Μάρτιν Τόνσο ήταν ο πρωταγωνιστής στο πρώτο ημίχρονο με τα δύο τέρματα που σημείωσε, το πρώτο στο 10ο λεπτό μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Μαντσίνι και το δεύτερο στο 32’ μετά από τραγικό λάθος του Γκέκα. Ο Απόλλων Λάρισας σκόραρε στο 11ο λεπτό εκμεταλλευόμενος λάθος της άμυνας του Άρη, με κεφαλιά του Ναζίμ. Είναι αλήθεια επίσης ότι το εις βάρος του σκορ (2-1) στο τέλος του ημιχρόνου μάλλον τον αδίκησε υπό την έννοια ότι είχε τις ευκαιρίες για να σκοράρει με τους Νύκταρη (μετά από λάθος του Μπα), ενώ στο 27’ ο ίδιος παίκτης σημάδεψε το δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ.

Σε αντίθεση με το πρώτο ημίχρονο, το δεύτερο δεν είχε ρυθμό. Ο Άρης ήταν πιο απειλητικός από τον Απόλλωνα Λάρισας, θα μπορούσε να είχε πετύχει 3ο τέρμα με τον Κωνσταντινίδη στο 46ο λεπτό, ενώ στο 87’ ο Μαντσίνι είδε την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γκέκα έπειτα από εκτέλεση φάουλ. Ο Αργεντίνος βρήκε τελικώς το γκολ που έψαχνε στις καθυστερήσεις του αγώνα καθώς κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 για τον Άρη.

ΑΡΗΣ: Τσιλιγγίρης, Κωνσταντινίδης, Μενέντεθ, Σόουζα, Δεληζήσης, Αμπού Μπα, Ντουάρτε, Μαντσίνι, Τόνσο, Μαρτίνες (Τσαγκαλίδης), Διαμαντόπουλος (62’ Μπακουτσής)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Γκέκας, Τασιούλης, Χατζής, Σκούπρα, Σάντος, Μπαστακός (79’ Σιφναίος), Νύκταρης (56’ Νούσιος), Ναζίμ, Καρατάσιος, Κουρτεσιώτης, Κωστούλας (56’ Μπιμάι).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα