ΑΕΚ για Φάντροκ: «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ παππού»

ΑΕΚ για Φάντροκ: «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ παππού»

Gazzetta team
ΑΕΚ για Φάντροκ: «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ παππού»

bet365

Σαν σήμερα πριν 38 χρόνια ο Φράντισεκ Φάντροκ έφυγε από την ζωή και η ΑΕΚ με μήνυμά της στα social media αναφέρθηκε στον άνθρωπο που την οδήγησε στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ την περίοδο 1976-77.

Αναλυτικά η ανάρτηση των «κιτρινόμαυρων» γι' αυτή την σπουδαία ποδοσφαιρική προσωπικότητα έχει ως εξής: «Σαν σήμερα πριν από 38 χρόνια η ΑΕΚ θρηνούσε την απώλεια του μεγάλου Φράντισεκ Φάντρονκ, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στη Λευκωσία, ενώ ήταν προπονητής στον Κεραυνό Στροβόλου με μοναδικό όρο στο συμβόλαιό του να μπορεί να το λύσει, αν η ΑΕΚ τον καλούσε και πάλι πίσω!

Από τον πάγκο της Εθνικής Ολλανδίας δίπλα στον Ρίνους Μίχελς, ο Λουκάς Μπάρλος τον έφερε στην Αθήνα τον Ιούλιο του 1974 για να αναλάβει την ΑΕΚ αλλάζοντας την ιστορία της και βάζοντας τη σφραγίδα του συνολικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο αγαπημένος «παππούς» των φίλων της ΑΕΚ δημιούργησε τη μεγάλη ομάδα που πέρασε στην αιωνιότητα με τη συμμετοχή της στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ της περιόδου 1976-77. Ήταν εκείνος που στο προπονητικό του γραφείο δίπλα στη φωτογραφία του Γιόχαν Κρόιφ κρέμασε τη φωτογραφία του Μίμη Παπαϊωάννου!

Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, παππού!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα