Τηλεοπτικό το φιλικό παιχνίδι του Άρη με τον Απόλλωνα Λάρισας

Τηλεοπτικό το φιλικό παιχνίδι του Άρη με τον Απόλλωνα Λάρισας

Gazzetta team
Τηλεοπτικό το φιλικό παιχνίδι του Άρη με τον Απόλλωνα Λάρισας

bet365

Ο Άρης θα αντιμετωπίσει αύριο (9/10, 15:00) τον Απόλλωνα Λάρισας σε φιλικό παιχνίδι που θα γίνει στο γήπεδο του Ευόσμου.

Ο Τόλης Τερζής προβλέπεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στους παίκτες που δεν χρησιμοποιήθηκαν στα τελευταία επίσημα παιχνίδια και ταυτοχρόνως δεν υπολογίζει στους διεθνείς Φετφατζίδη, Έμαν και Κόρχουτ. Στην ενημέρωσή της, η ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Τον Απόλλωνα Λάρισας θα αντιμετωπίσει αύριο σε φιλικό παιχνίδι ο ΑΡΗΣ. Ο αγώνας, που θα ξεκινήσει στις 15:00, θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Αγροτικού Αστέρα στον Εύοσμο και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από τη Nova, με γενική είσοδο 5 ευρώ. Σήμερα, Τρίτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιελάμβανε απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα