Η πικρία του Καρυπίδη και η επιλογή του Χαριστέα

Η πικρία του Καρυπίδη και η επιλογή του Χαριστέα

Η πικρία του Καρυπίδη και η επιλογή του Χαριστέα

bet365

Ο Θόδωρος Καρυπίδης εμφανίζεται πικραμένος από όλα όσα συμβαίνουν στο τελευταίο διάστημα και η επιλογή προπονητή είναι ζήτημα απόφασης του Άγγελου Χαριστέα.

Ξεκινώντας από τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Άρης, από τη μία πλευρά υπάρχει ένας συντονισμένος επικοινωνιακός πόλεμος εναντίον του ο οποίος δεν εκπορεύεται βέβαια από τον Άρη και από την άλλη, η έντονη κριτική που δέχεται (κυρίως στα social media) από τους φίλους της ομάδας. Ο ίδιος δεν κρύβει την πικρία του, αντιλαμβάνεται βέβαια ότι η αντίδραση του κόσμου είναι η συνέπεια των αρνητικών αποτελεσμάτων, των λαθών που προηγήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι και των οποίων το τίμημα ουσιαστικά πληρώνει τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα. Προς αυτήν την κατεύθυνση, ο κ. Καρυπίδης, συζήτησε με τον Άγγελο Χαριστέα και ουσιαστικά του παρέδωσε εν λευκώ το ζήτημα προπονητή στον ποδοσφαιρικό διευθυντή της ΠΑΕ.

Ο Άγγελος Χαριστέας δείχνει σαφή προτίμηση στην περίπτωση του Μίκαελ Ένινγκ, του 54χρονου Γερμανού προπονητή με τον οποίον ουσιαστικά είχε επιτευχθεί συμφωνία πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αλλά η επιβλητική νίκη επί των «πράσινων» άλλαξε τα σχέδια της διανδρίας του Άρη.

Πέρα όμως από το ζήτημα προπονητή, ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης σκοπεύει να δώσει συνέντευξη Τύπου και να αναφερθεί σε πράγματα και καταστάσεις που έλαβαν χώρα στον Άρη στο τελευταίο διάστημα, αλλά και στα λάθη σχεδιασμού που πληρώνει η ομάδα αυτήν την περίοδο. Κι αυτή η πρόθεση του Άγγελου Χαριστέα πηγάζει τόσο μέσα από τις πρόσφατες τοποθετήσεις του Σάββα Παντελίδη στην «Αθλητική Κυριακή» όσο και λόγω διαρροών που καθημερινά βλέπουν το φως της δημοσιότητας και στις τάξεις των «κίτρινων» εκτιμούν ότι εμφανίζουν μεγάλες ανακρίβειες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα