Φιλικό παιχνίδι για τον Άρη με τον Απόλλωνα Λάρισας

Gazzetta team
Φιλικό παιχνίδι για τον Άρη με τον Απόλλωνα Λάρισας

bet365

Δίχως τους διεθνείς πραγματοποιήθηκε η σημερινή (7/10) προπόνηση του Άρη, ενώ προγραμματίστηκε φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας την προσεχή Τετάρτη (9/10).

Στην ενημέρωσή της, η ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ. Όσοι αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά. Ο Λίντσεϊ Ρόουζ έχει υποστεί εξάρθρωση στο μικρό δάχτυλο του δεξιού χεριού, «σουβενίρ» από το χθεσινό παιχνίδι (αύριο αναμένεται να προπονηθεί κανονικά).

Από τις προπονήσεις των επόμενων ημερών θα απουσιάσουν οι διεθνείς Γιάννης Φετφατζίδης, Μιχάι Κόρχουτ και Φαμπιάν Έμαν. Αύριο, Τρίτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»).

Φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας

Τον Απόλλωνα Λάρισας θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι ο ΑΡΗΣ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη (09/10) στο γήπεδο του Αγροτικού Αστέρα στον Εύοσμο (15:00), ενώ η γενική είσοδος ορίστηκε στα 5 ευρώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα