ΑΕΚ: Με Μελισσανίδη στην Περιφέρεια...

ΑΕΚ: Με Μελισσανίδη στην Περιφέρεια...

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Με Μελισσανίδη στην Περιφέρεια...

bet365

Tην Τρίτη (8/10), στις 15:00 η προγραμματισμένη συνάντηση του αφεντικού της Α.Ε.Κ. και των συνεργατών του με τον Πατούλη και τους ανθρώπους της Περιφέρειας Αττικής.

Προγραμματισμένη για αύριο είναι η συνάντηση στην Περιφέρεια Αττικής και στα γραφεία αυτής στις 15:00 στη Συγγρού. Μάλιστα στη συνάντηση - συζήτηση θα βρίσκεται (και) ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης πλην των συνεργατών του από την ΠΑΕ ΑΕΚ (και την Ερασιτεχνική φυσικά) και την Dimand.

Πιο συγκεκριμένα από πλευράς Ένωσης και πλην του Δημήτρη Μελισσανίδη στο ραντεβού θα είναι και οι Λυσάνδρου και Αλεξίου, ενώ την Dimand θα εκπροσωπήσουν οι Δημήτρης Ανδριόπουλος, Πάνος Παναγιωτίδης και Μιχάλης Αναστασόπουλος.

Εννοείται πως τα θέματα που θα συζητηθούν, αυτά που είναι στην ατζέντα και μετά την επιστολή της ΑΕΚ με τα παράπονά της για καθυστερήσεις χωρίς λόγο και αιτία και την απάντηση του Πατούλη ότι θα γίνει ότι πρέπει για να μην υπάρξει η παραμικρή καθυστέρηση (αν και ήδη υπάρχει τέτοια) για το έργο, αφορούν τις εξελίξεις για την υπογειοποίηση και τα συνοδά έργα.

Στην επιστολή της η ΑΕΚ έξεφραζε την ανησυχία της στην Περιφέρεια Αττικής για την κωλυσιεργία που υπάρχει στα συνοδευτικά πλην όμως απαραίτητα έργα για το νέο της γήπεδο. Χαρακτηριστικά, στην επιστολή τονιζόταν πως έχει περάσει ικανός χρόνος από την ανάληψη των καθηκόντων και δεν δικαιολογούνται τέτοιες καθυστερήσεις που πάνε πίσω το μεγαλύτερο αθλητικό έργο των τελευταίων χρόνων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα