Παναθηναϊκός: Το… big brother δυσκολεύει την κατάσταση!

Παναθηναϊκός: Το… big brother δυσκολεύει την κατάσταση!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Το… big brother δυσκολεύει την κατάσταση!

bet365

Οι δημόσιες τοποθετήσεις του Γιώργου Δώνη για Χατζηγιοβάνη και Μολό που έριξαν λάδι στην φωτιά και η απόφαση του Παναθηναϊκού να συζητά δημόσια, θέματα που θα έπρεπε να μένουν εντός αποδυτηρίων.

Λαμία - Παναιτωλικός με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεσες αναλήψεις. |21+

Κάθε ποδοσφαιρική ομάδα είναι ένας ζωντανός οργανισμός. Ένας οργανισμός που τον συνθέτουν τριάντα διαφορετικές προσωπικότητες και είναι λογικό κατά την διάρκεια μιας σεζόν να υπάρχουν στιγμές που χρειάζονται ειδική διαχείριση από τους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι σε ένα ποδοσφαιρικό τμήμα να δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, ώστε στις δύσκολες συνθήκες να επικρατεί η λογική, να μπαίνει πάνω από όλους η ομάδα και το έργο να πηγαίνει στο παρακάτω.

Τις τελευταίες δέκα ημέρες, ο Παναθηναϊκός μέσα από τις τοποθετήσεις του προπονητή του έχει επιλέξει να κάνει… big brother το εσωτερικό του. Ο Γιώργος Δώνης μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο έβγαλε στην σέντρα τον Τάσο Χατζηγιοβάνη λέγοντας πως ᾽᾽θέλει να φύγει᾽᾽ ενώ λίγες ημέρες αργότερα προσπάθησε να τα μαζέψει. Στο μεσοδιάστημα, όμως, ο νεαρός εξτρέμ έγινε στόχος απειλητικών μηνυμάτων, μερίδα κόσμου ξέσπασε άδικα εις βάρος του για το γεγονός ότι δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του και προτιμήθηκε να μείνει εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την Ξάνθη.

Πάντως, το ότι δεν έχει ανανεώσει ακόμη ο Έλληνας εξτρέμ δεν αποτελεί μοναχά δική του ευθύνη αλλά ευθύνη και του συλλόγου που τζογάρει πάλι(όπως και στην υπόθεση Μπουζούκη) να χάσει ένα από τα πιο σημαντικά του έμψυχα περιουσιακά του στοιχεία.

Τα επικοινωνιακά αυτογκόλ, όμως, δεν τελείωσαν εκεί. Μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη, ο Δώνης αναφέρθηκε στους λόγους που αποκλείστηκε από την αποστολή ο Μολό. Όπως είχατε διαβάσει από το βράδυ της Παρασκευής στο gazzetta.gr η συζήτηση ανάμεσα στους δύο άντρες στο Κορωπί με αντικείμενο την παρουσία του Γάλλου στις προπονήσεις, οδήγησε σε διαφωνία και αποκλεισμό του Μολό από την δεκαοκτάδα μετά την αντίδρασή του.

Ο Γάλλος με ανάρτησή του στο instagram το βράδυ της Παρασκευής έγραψε πως ᾽᾽τα αληθινά μάτια αναγνωρίζουν τους αληθινούς άντρες᾽᾽. Παιδική αντίδραση το δίχως άλλο.

Μία ποδοσφαιρική ομάδα δεν μπορεί να λύνει τα προβλήματά της από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Και σε αυτό έχει ευθύνη και ο Δώνης που αντί να φωνάξει τον Γάλλο σήμερα το πρωί στο γραφείο του και να ζητήσει εξηγήσεις, φρόντισε και εκείνος να ανοίξει το θέμα επικοινωνιακά και να απαντήσει στον ποδοσφαιριστή του μέσα από την συνέντευξη Τύπου.

«Και επειδή ανάρτησε και κάτι για πραγματικούς άνδρες, εγώ ξέρω ότι οι πραγματικοί άνδρες κρατούν τις υποσχέσεις του».

Σε καμία ποδοσφαρική ομάδα που λειτουργεί φυσιολογικά, ο προπονητής δεν θα… ξεκατινιάζοταν με έναν ποδοσφαιριστή του.

Είναι λογικό να υπάρχει πίεση, το άγχος από το τραγικό ξεκίνημα να έχει κυριεύσει τους πάντες, ωστόσο, οι δύσκολες καταστάσεις θέλουν ειδική διαχείριση και όχι σπασμωδικές κινήσεις. Έτσι μόνο χειρότερα μπορούν να γίνουν τα πράγματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα