Λημνιός: «Δώσαμε την ψυχή μας για τη νίκη»

Λημνιός: «Δώσαμε την ψυχή μας για τη νίκη»

Gazzetta team
Λημνιός: «Δώσαμε την ψυχή μας για τη νίκη»

bet365

Ο Δημήτρης Λημνιός στάθηκε στην προσπάθεια των συμπαικτών του για τη νίκη στην Τρίπολη επί του Αστέρα, αλλά και στο ότι η ομάδα του δέχτηκε γκολ πάλι από στημένο.

Η δήλωσή του στο OPEN TV:

«Είναι μια πολύ δύσκολη έδρα αυτή του Αστέρα, πήραμε ένα τεράστιο διπλό. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί, στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε νωχελικά. Όλοι δώσανε την ψυχή τους μέχρι το τελευταίο λεπτό, αλλά αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι δεχθήκαμε γκολ πάλι από στημένο.

Δουλεύουμε συνεχώς για να το διορθώσουμε αυτό. Η ομάδα έχει να δώσει παραπάνω. Το καλό είναι ότι κερδίζουμε ότι παίρνουμε τους τρεις βαθμούς, το σύστημα που παίζουμε είναι πολύ επιθετικό, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε και την άμυνα όχι μόνο την επίθεση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα