Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 1-2: Δύο χωρίς δευτερόλεπτο στα πόδια τους, ένας με μία συμμετοχή

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 1-2: Δύο χωρίς δευτερόλεπτο στα πόδια τους, ένας με μία συμμετοχή

bet365

Ο Μπόρχα Χιμένεθ, σ' ακόμη ένα ματς, ρίσκαρε και προχώρησε σε ακατανόητες αλλαγές στην 11άδα.

Ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης έκανε προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα δείχνοντας ότι δεν υπέστη κάτι το σοβαρό κόντρα στον ΟΦΗ. Από την άλλη, ο Κώτσιρας, ένας από τα καλύτερα δεξιά μπακ του πρωταθλήματος έμεινε εκτός... αποστολής!

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ούτε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού είχε, ούτε υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα. Θυμίζουμε πως ο Ισπανός τον είχε αφήσει στον πάγκο με την Ξάνθη, βάζοντας τον Αντζουλά δεξί μπακ.

Ενα νέο παιδί που τώρα... ψήνεται το «καίει» βάζοντάς το σε μία θέση που δεν ξέρει και τα προσόντα του δεν τον βοηθούν να την παίξει. Μάλιστα, στην ανάλυση του αγώνα αργότερα του έριξε ευθύνες. Κόντρα στον ΠΑΟΚ, βάζει δεξί μπακ τον Βλάχο.

Έναν σαφώς έμπειρο παίκτη, αλλά το παιδί δεν είχε ούτε λεπτό στα πόδια του. Αντί να τον πάει σταδιακά τον ρίχνει κατευθείαν στα πολύ βαθιά. Ο Σουάρεθ, που σκοράρε, είχε μόλις ένα 90λεπτο στα πόδια του απέναντι στην ΑΕΚ (μετά δεν τον έβαλε καθόλου).

Επίσης, θυμήθηκε και τον Ματρικάρντι. Εναν παίκτη που επίσης δεν είχε ούτε δευτερόλεπτο στα πόδια του. Ο Χιμένεθ, ρίσκαρε επιλέγοντας παίκτες που μέχρι να βρουν ρυθμό και να καταλάβουν που βρίσκονται... το σκορ ήταν 0-2.

Προσοχή! Δεν λέμε ότι οι παίκτες δεν κάνουν. Πολύ απλά, δεν έχουν διαχειριστεί σωστά από τον Ισπανό που «καίει» τα χαρτιά του και τις... ζωές του για την παραμονή του στο «Κολοκοτρώνης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα