Θεοδωρίδης: «Η διαιτησία ήταν πολύ καλή, ο Ολυμπιακός δεν είχε ποτέ παραρτήματα»

Gazzetta team
Θεοδωρίδης: «Η διαιτησία ήταν πολύ καλή, ο Ολυμπιακός δεν είχε ποτέ παραρτήματα»

bet365

Ο Σάββας Θεοδωρίδης χαρακτήρισε καλή την διαιτησία του ματς του Ολυμπιακού με τον Άρη, διευκρίνισε πως η ομάδα του ποτέ δεν αναμείχθηκε και παραρτήματα και αναφέρθηκε & στην Εθνική.
Ο Θεοδωρίδης επισήμανε για:
Το ματς με τον Άρη & την διαιτησία: Η διαιτησία ήταν για πρώτη φορά καλή και ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Έχω πει στον κ. Περέιρα ότι το καλύτερο θα ήταν να σηκωθεί να φύγει από την Ελλάδα. Το μόνο γήπεδο που ευνοούσε τον Ολυμπιακό ήταν το Καραϊσκάκη. Η Εθνική είχε ανάγκη τον Ολυμπιακό όχι ο Ολυμπιακός την Εθνική.
Μπήκε ο κ. Γραμμένος και πήγε την Εθνική όπου ήθελε. Όπου πάμε είναι χωράφια. Το 2004 ήταν καταπληκτικό συμβούλιο στην ΕΠΟ, ήταν ένα. Διώξτε τους κ. Υπουργέ να καθαρίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όχι να έχουν παραρτήματα. Να δείτε τι παραρτήματα υπάρχουν και ποια ομάδα τα έχει. Ο Ολυμπιακός ποτέ δεν είχε τέτοια πράγματα & ποτέ δεν αναμίχθηκε. Ο Ολυμπιακός είναι απέξω από όλα αυτά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα