Μπουχαλάκης: «Αντιδράσαμε σωστά και διαχειριστήκαμε το αποτέλεσμα»

Gazzetta team
Μπουχαλάκης: «Αντιδράσαμε σωστά και διαχειριστήκαμε το αποτέλεσμα»

bet365

Ο Κρητικός χαφ τοποθετήθηκε για την εκτός έδρας επικράτηση του Ολυμπιακού με τον Άρη. Τι επισήμανε για τον χαρακτήρα που βγάζει ως ομάδα ο Ολυμπιακός.
Ο Μπουχαλάκης είπε: «Αντιδράσαμε πολύ καλά. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ καλό αντίπαλο και ήμασταν αποφασισμένοι από την αρχή. Αντιδράσαμε σωστά και διαχειριστήκαμε το αποτέλεσμα χωρίς δυσκολία. Ξέρουμε τις δυνατότητες της ομάδας μας. Έχουμε εμπιστοσύνη στα πόδια μας. Παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, αντιδράσαμε σωστά σήμερα. Το ρόστερ είναι έτσι φτιαγμένο ώστε να ανταπεξέλθει στη δύσκολη συνέχεια που έχουμε μπροστά μας. Όλα τα παιδιά είναι σημαντικά και θα βοηθήσουν».
Για το γεγονός πως στο δεύτερο ημίχρονο έμειναν οι παίκτες των Πειραιωτών πιο πίσω: «Πρώτος μας στόχος ήταν να κρατήσουμε το προβάδισμα στο σκορ και πιστεύαμε ότι θα βρίσκαμε χώρους στην αντεπίθεση για να απειλήσουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα