Ολυμπιακός: Το «πολυβόλο» Ελ Αραμπί δεν σταματάει να σκοράρει! (pics & poll)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Το «πολυβόλο» Ελ Αραμπί δεν σταματάει να σκοράρει! (pics & poll)

bet365

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έφτασε τα έξι γκολ σε δέκα αγώνες με τον Ολυμπιακό και τα τέσσερα σε έξι ματς στην Super League 1, συνεχίζοντας να δείχνει πως είναι ο πιο παραγωγικός του επιθετικός!

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Λαμία - Παναιτωλικός και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Μαροκινός διεθνής επιθετικός μετά από 439 λεπτά σε έξι αγώνες στην SL1 έφτασε τα 4 γκολ και είναι 2ος σκόρερ στην κατηγορία και 2ος καλύτερος στα γκολ ανά τελικές με 4 / 8. Ο έμπειρος άσος μετά από 10 ματς φέτος σε Ελλάδα και Ευρώπη έχει 6 γκολ και 1 ασίστ και δείχνει πως το... σερί σκοραρίσματός του θα συνεχιστεί. Στην SL1 από την πρεμιέρα μέχρι σήμερα είχε γκολ με τον Αστέρα Τρίπολης δίνοντας τη νίκη με 1-0, ασίστ στο 0-1 με ΑΕΛ, γκολ στο 4-0 με Βόλο και ένα γκολ & μία ασίστ με την Λαμία. Είχε δηλαδή ένα σερί τριών αγώνων με γκολ και ασίστ ενώ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έπαιξε ελάχιστα ως αλλαγή.

Στο πρωτάθλημα λοιπόν ο Ελ Αραμπί εκτός από τα τέσσερα γκολ του έχει μία ασίστ (σ.σ. σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της SL1 που δεν του χρεώνει το κερδισμένο πέναλτι του στο ματς με την ΑΕΛ, που απέφερε το τέρμα του Βαλμπουενά και έδωσε το τρίποντο). Εκτός αυτού έχει 5 κλεψίματα, 5 κερδισμένα φάουλ & 11 πάσες. Συνολικά η προσφορά του και η επίδρασή του στον Ολυμπιακό έχει αποφέρει την πρόκριση με την Κρασνοντάρ αλλά και τέσσερις καθοριστικές νίκες στο φετινό πρωτάθλημα. Από την άλλη ο Γκερέρο, ο άλλος στράικερ του Ολυμπιακού, μετά από 11 αγώνες έχει 4 γκολ και 1 ασίστ στο... παλμαρέ του.

Ο ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ ΦΕΤΟΣ:

- Σε 6 ματς στην SL1: 4 γκολ, 1 ασίστ και 1 κερδισμένο πέναλτι που απέφερε γκολ

- Σε 3 ματς προκριματικών στο Champions League: 2 γκολ

- Σε 2 ματς ομίλων στο Champions League: Δεν έχει γκολ ή ασίστ

- Πιο κάτω ψηφίστε στο poll. Τα stats στην Gallery είναι από το επίσημο site της SL1.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα